Καθηγήτρια και εστεμμένη των καλλιστείων έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικο μαθητή

Καθηγήτρια και εστεμμένη των καλλιστείων έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικο μαθητή

Μια πρώην νικήτρια των καλλιστείων που στέφθηκε Μις Κεντάκι συνελήφθη και κατηγορείται για την αποστολή γυμνών φωτογραφιών της σε έφηβο μαθητή.  

Η Ramsey Bearse, 28 ετών, έστειλε άσεμνες φωτογραφίες σε έναν 15χρονο πρώην φοιτητή του Andrew Jackson στη, Δυτική Βιρτζίνια, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.  

Την Πέμπτη συνελήφθη και την Παρασκευή της απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για τη διανομή και παρουσίαση άσεμνου υλικού σε ανήλικους και έκθεσή τους σε πορνογραφικό περιεχόμενο.

φδσ  

Οι γονείς του μαθητή ήταν αυτοί που ανακάλυψαν στις 5 Δεκεμβρίου τι συνέβαινε και ενημέρωσαν τις αρχές για τις αμέτρητες φωτογραφίες που έστειλε η γυναίκα και οι οποίες βρέθηκαν στο τηλέφωνο του γιου της.  

Η Bearse παραδέχθηκε ότι έστειλε τις φωτογραφίες στο Snapchat. Η Bearse εκτός από εστεμμένη φαίνεται πως ήταν και δασκάλα σε σχολείο.  

Οι γονείς  λένε ότι ήταν δασκάλα του παιδιού από την έκτη έως την όγδοη τάξη. Μετά τη σύλληψή της ομολόγησε ότι έστειλε φωτογραφίες στον έφηβο από τον Αύγουστο του 2018 έως τον Οκτώβριο του 2018, αλλά οι αρχές ερευνούν αν στο σχολείο υπήρξαν και άλλα τέτοια περιστατικά.  

Εάν καταδικαστεί  θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μέχρι 20 χρόνια φυλάκισης. 

κξθκξ

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/348610-Kathegetria-kai-estemmene-ton-kallisteion-estelne-gymnes-photographies-se-aneliko-mathete ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...