Παρά τη μάχη των γιατρών, ο 21χρονος που ήταν ανεμβολίαστος, κατέληξε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» – Προ οκταημέρου εισήχθη στη ΜΕΘ και κρίθηκε ότι έπρεπε να διασωληνωθεί
Μεγάλη μάχη έδωσαν οι γιατροί στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη για να κρατήσουν στη ζωή τον 21χρονο ο οποίος κατέληξε, ενώ δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα μέλη της οικογενείας του νεαρού είναι ανεμβολίαστα, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς του καθυστέρησαν πολύ να μεταφέρουν τον 21χρονο στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός κόλλησε κορωνοϊό και παρέμενε στο σπίτι χωρίς οι γονείς να ζητήσουν άμεσα ιατρική βοήθεια. Όταν η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο τότε ζητήθηκε η ιατρική φροντίδα. Συγκεκριμένα το παιδί κόλλησε κορωνοϊό αρχές Σεπτεμβρίου και στις 16 Σεπτεμβρίου μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Η κατάστασή του επιδεινώθηκε και προ οκταημέρου εισήχθη στην εντατική και διασωληνώθηκε. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη πνευμονική εμβολή, έμφραγμα του μυοκαρδίου και κατέληξε. Ο 21χρονος ήταν υπέρβαρος και έπασχε και από άσθμα. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...