Κακοκαιρία «Θάλεια»: Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Εύβοια – Δύο νεκροί, εγκλωβισμένοι δεκάδες πολίτες

Τι είπε ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων στον ΘΕΜΑ 104,6 – Αναφορές για δεκάδες εγκλωβισμένα άτομα – Επιχειρήσεις διάσωσης με Super Puma και φουσκωτές λέμβους- Δραματική έκκληση από τον περιφερειάρχη Στερέας Ελλάδας: Αποφύγετε τις μετακινήσεις σε Ψαχνά και Πολιτικά – Δραματικές μαρτυρίες στον ΘΕΜΑ 104.6

Η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την Εύβοια, με βροχές, καταιγίδες και πολλούς κεραυνούςτη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε πολλές αρκετές περιοχές του νομού και ειδικά στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Δύο ηλικιωμένοι φαίνεται να βρήκαν τραγικό θάνατο στα Πολιτικά εξαιτίας των έντονων φιανομένων. Πρόκειται για δύο 85χρονους, μια γυναίκα κι έναν άνδρα, οι σοροί των οποίων βρέθηκαν στα σπίτια τους. Στην περιοχή επιχειρούν ένα Σούπερ Πούμα τρεις λέμβοι, 72 πυροσβέστες με 26 οχήματα. Οι απεγκλωβισμοί συνεχίζονται σε Βασιλικό και Ληλάντιο πεδίο.Την ύπραξη του δεύτερου νεκρού ανέφερε μιλώντας στον Θέμα 104,6, ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς.

Σύμφωνα με το egnomi.gr, υπερχείλισε ο ποταμός Λήλας και το νερό πέρασε πάνω από τις γέφυρες του Αφρατίου και του Βασιλικού, ενώ πολλά προβλήματα με υπερχειλίσεις και πλημμύρες παρατηρούνται στις περιοχές Ψαχνών και Πολιτικών.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...