Κακοκαιρία Daniel: Φίδι 2,5 μέτρων βγήκε μέσα από τα νερά στον Παλαμά

Ένα τεράστιο φίδι μήκους 2,5 μέτρων εμφανίστηκε από τα νερά της πλημμύρας που έπληξε τον Παλαμά Καρδίτσας στη Θεσσαλίας.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν υπάρξει καταγγελίες από πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας για ύπαρξη φιδιών στα νερά.

Ο Λαφιάτης ή Λαφίτης είναι μη-δηλητηριώδες φίδι της οικογένειας των Καινοφιίδων

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με ανάρτηση, ένα φίδι τουλάχιστον 2,5 μέτρων εμφανίστηκε από τα νερά του Παλαμά.

«Ο Λαφιάτης ή Λαφίτης είναι μη-δηλητηριώδες φίδι της οικογένειας των Καινοφιίδων. Ιδού και τα πειστήρια», γράφει χρήστης σε ανάρτηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Μέχρι και ψάρια στα λασπόνερα της Λάρισας

Οι περισσότερες περιοχές παραμένουν βυθισμένες στα λασπόνερα, τη στιγμή που ο πόνος χιλιάδων κατοίκων, που είδαν μέσα σε λίγα λεπτά τις περιουσίες τους να παραδίδονται στα ορμητικά νερά, παραμένει βουβός.

Η υπερχείλιση του Πηνειού έχει δημιουργήσει πρωτοφανείς καταστάσεις σε πολλά σημεία της Λάρισας και παράλληλα στα πλημμυρισμένα νερά εντοπίζονται από νεκρά ζώα μέχρι και μεγάλα ψάρια.

Χαρακτηριστικά, κάτοικος της Λάρισας ανέβασε στο TikTok βίντεο στο οποίο φαίνονται μεγάλα ψάρια να κολυμπούν κάτω από τα λασπόνερα.

Σημειώνεται ότι περισσότερα από 130.000 νεκρά ζώα και τόνοι από σωρούς σκουπιδιών σε Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Βόλο συνθέτουν το σκηνικό που άφησε πίσω της η φονική κακοκαιριά.

Στα νεκρά ζώα θα γίνεται υγειονομική ταφή και όχι καύση. Η δυσοσμία είναι αφόρητη και η έλλειψη νερού καθιστά ακόμη δυσκολότερη την τήρηση κανόνων κανόνες υγιεινής.

Κλείσιμο
Μάσκες συνιστούν οι ειδικοί για τους κατοίκους. 1396 άνθρωποι νοσηλεύτηκαν μέχρι τώρα, 48 από αυτούς με γαστρεντερίτιδα και 65 με λοίμωξη στο αναπνευστικό.Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...