Εικόνες θεομηνιας επικρατούν στη Θεσσαλία με τις πλημμύρες να είναι σφοδρές και τη νέα κακοκαιρία να παρατείνει την κατάσταση απελπισίας και χάους στους δρόμους.

Σε βίντεο που δείχνουν τρομακτικές εικόνες, αποτυπώνεται η ένταση των ακραίων φαινομένων και φαίνεται το μεγάλο ύψος βροχής που έπληξε την περιοχή.

@worldweathernews24tv

Κακοκαιρία Elias: Απίστευτες πλημμύρες στην Μηλίνα Πηλίου 27-9-23 ⛈️⚠️⛈️⚠️.♬ πρωτότυπος ήχος – 🚒🚒⛈️⛈️WWN24TV 📺📺

@worldweathernews24tv

Κακοκαιρία Elias: Απίστευτες πλημμύρες στην Μηλίνα Πηλίου 27-9-23 ⛈️⚠️⛈️⚠️.♬ πρωτότυπος ήχος – 🚒🚒⛈️⛈️WWN24TV 📺📺

Κλείσιμο

Τα λασπόνερα έχουν καλύψει τους δρόμους που έχουν μετατραπεί σε χειμάρρους, ακόμη περισσότερα σπίτια βρίσκονται στη δίνη των πλημμυρών και κινδυνεύουν να καταστραφούν ενώ απεγνωσμένοι κάτοικοι έχουν βγει από αυτά προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν το εύρος των ακραίων φαινομένων.

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής την Τετάρτη

«Πνίγηκε» η Εύβοια από τον πρωτοφανή όγκο βροχής που καταγράφηκε σήμερα αφού σύμφωνα με στοιχεία των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφηκαν στο νησί και πιο συγκεκριμένα στη Βατερή (260 χιλιοστά), στην Ιστιαία (226 χιλιοστά) και στη Μακρυκάπα (203 χιλιοστά).

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώθηκαν επίσης σε Θεσσαλία και Στερεά έως το απόγευμα της Τετάρτης.

Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται το αθροιστικό ύψος βροχής έως το απόγευμα της Τετάρτης.

202309271730_rain_1

Τρομάζουν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από τη Λίμνη Εύβοιας, με την περιοχή να πλήττεται από το κύμα κακοκαιρίας Elias.

Ο όγκος της λάσπης και των φερτών υλικών που κατέβηκε από τα βουνά είναι τεράστιος, με τη λίμνη να μεταβάλεται σε ένα κόκκινο ορμητικό ποτάμι, που κατέληξε μέχρι τη θάλασσα.

Τρομάζουν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από τη Λίμνη Εύβοιας, με την περιοχή να πλήττεται από το κύμα κακοκαιρίας Elias.Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...