Καλαμπάκος: «H σφαλιάρα ήταν πολύ καλή.. Είμαστε τσιγγάνοι»

Μιλώντας μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Ντίνος Καλαμπάκος εξήγησε μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ τις ευεργετικές συνέπειες που θα έχει για την ομάδα του η εύκολη ήττα:

«Ήταν διδακτικό το σημερινό παιχνίδι και η σφαλιάρα ήταν πολύ καλή. Είμαστε μικρή σε ηλικία ομάδα και ήταν ό,τι καλύτερο για εμάς αυτό τον καιρό αυτό το αποτέλεσμα. Σέβομαι ότι η ΑΕΚ μας σεβάστηκε. Εμείς θα χρειαστούμε δουλειά, γιατί θα πρέπει να κατεβάσουμε λίγο τα μυαλά μας. Είμαστε καλά. Να μην γκρινιάζουμε, να μην λέμε πολλά.

Ήταν δύσκολο να προσγειώσουμε τους νεαρούς, γιατί παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Ήταν και η πρώτη φορά που είδαμε να μην είμαστε ομάδα. Σήμερα για κάποιους λόγους, μάλλον εξωαγωνιστικούς, κάποιοι ξέφυγαν. Δεν ήμασταν στην ίδια σελίδα. Είναι λογικό και ανθρώπινο με τέτοιο αντίπαλο.

Το παιχνίδι τελείωσε, από Δευτέρα αρχίζουμε δουλειά. Έχουμε δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε ένα φιλικό τη Δευτέρα με τον Ολυμπιακό και στις διακοπές είναι δύσκολο να βρούμε ομάδες στην ίδια σελίδα. Βαρεθήκαμε να παίζουμε με τον Προμηθέα και μετά θα πάρουμε ρεπό και θα ξεκινήσουμε μετά την προετοιμασία μας για τον Ηρακλή.

Εμείς δεν είχαμε κρούσματα στην πόλη. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι μπορούμε να κάνουμε προπόνηση. Για εμάς αυτό είναι πλεονέκτημα. Είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά το δύσκολο είναι πως δεν είμαστε στο Μεσολόγγι. Είμαστε τσιγγάνοι. Έχουμε καραντίνα, τα μαγαζιά είναι κλειστά, μας αγαπάει ο κόσμος, μας υποστηρίζει και είναι κρίμα να μην μπορούμε να παίξουμε στην πόλη. Ελπίζουμε να είναι έτοιμο το γήπεδο και να σωθούμε και ο κόσμος να μας απολαύσει. Είμαστε κάθε εβδομάδα σε ταξίδι».

Πηγή: basketa.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...