Καλοκαιρινό νεανικό σκακιστικό τουρνουά Ναυπάκτου 2011

 

Από τον σκακιστικό  όμιλο Ναυπάκτου

Σας ενημερώνουμε για την διεξαγωγή καλοκαιρινού σκακιστικού νεανικού τουρνουά για ηλικίες κάτω των 16 . Το τουρνουά θα διεξαχθεί με ελβετικό σύστημα πέντε (5) γύρων, την Κυριακή 28-08-2011, και ώρα έναρξης 10:00 π.μ. στον πολυμορφικό χώρο NABLUE NAFPAKTOS (νεροτσουλήθρες) στην παραλία Βαριάς Ναυπάκτου .

1. Διοργάνωση: Καλοκαιρινό νεανικό σκακιστικό τουρνουά Ναυπάκτου 2011.  Διοργανωτής, ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου (Α.Σ.Ο.Ν.) «Έπαχτος». 

 

2. Χώρος Αγώνων: Πολυμορφικός χώρος NABLUE (νεροτσουλήθρες) , στην παραλία Βαριάς Ναυπάκτου. 
3. Σύστημα Αγώνων: Ελβετικό 5 αγωνιστικών.
4. Χρόνος Σκέψης: 15′ για κάθε παίκτη.
5. Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή 28 Αυγούστου 2011.
6. Ώρες Έναρξης: 10:00 π.μ.. Δύο γύροι θα διεξαχθούν το πρωί , και τρεις γύροι το απόγευμα.   
7. Έπαθλα: Κύπελλα ο πρώτος της γενικής κατάταξης στα αγόρια και η πρώτη στα κορίτσια . Μετάλλια ο 2ος , 3ος της γενικής κατάταξης καθώς και ο 1ος , ο  2ος  και ο 3ος  στις κατηγορίες: για τα αγόρια κάτω των 16 ετών, κάτω των 14 ετών, κάτω των 12 ετών, κάτω των 10 ετών, και κάτω των 8 ετών και για τα κορίτσια κάτω των 16 ετών και κάτω των 12 ετών.
8. Κριτήρια Ισοβαθμίας: α. Τα αποτελέσματα των ισόβαθμων, εφόσον έχουν συναντηθεί όλοι μεταξύ τους, β. Μπούχολτς, γ. Σόννεμπορν Μπέργκερ, δ. Αθροιστική βαθμολογική πρόοδος και τα κριτήρια άρσης της, ε. Κλήρωση
9. Διεύθυνση Αγώνων: Διευθυντής Αγώνων ορίζεται ο κ. Π. Νάκης.
10. Διαιτησία: Όποιον ορίσει η ΤΕΔ .
11. Ενστάσεις: Υποβάλλονται στον Διευθυντή Αγώνων, έως μία ώρα μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, με παράβολο 50 ευρώ, το οποίο επιστρέφεται σε μερική ή ολική δικαίωση. Επιτροπή ενστάσεων, ορίζονται τα 3 πρώτα ΕΛΟ και αναπληρωματικά τα 4 επόμενα. Η απόφαση της επιτροπής είναι τελεσίδικη.
12. Δηλώσεις Συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής, ολοκληρώνονται την Κυριακή 28 Αυγούστου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας . 
13. Διάφορα: Για οτιδήποτε δεν αναφέρεται σε αυτή την προκήρυξη, ισχύουν οι κανονισμοί της ΕΣΟ και της FIDE.
Επικοινωνία: Παναγιώτης Νάκης, τηλ. 6945 273071
 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΑΚΗΣ


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...