Καλοκαιρινό νεανικό σκακιστικό τουρνουά Ναυπάκτου 2011

bb

 

Από τον σκακιστικό  όμιλο Ναυπάκτου

Σας ενημερώνουμε για την διεξαγωγή καλοκαιρινού σκακιστικού νεανικού τουρνουά για ηλικίες κάτω των 16 . Το τουρνουά θα διεξαχθεί με ελβετικό σύστημα πέντε (5) γύρων, την Κυριακή 28-08-2011, και ώρα έναρξης 10:00 π.μ. στον πολυμορφικό χώρο NABLUE NAFPAKTOS (νεροτσουλήθρες) στην παραλία Βαριάς Ναυπάκτου .

1. Διοργάνωση: Καλοκαιρινό νεανικό σκακιστικό τουρνουά Ναυπάκτου 2011.  Διοργανωτής, ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου (Α.Σ.Ο.Ν.) «Έπαχτος». 

 

2. Χώρος Αγώνων: Πολυμορφικός χώρος NABLUE (νεροτσουλήθρες) , στην παραλία Βαριάς Ναυπάκτου. 
3. Σύστημα Αγώνων: Ελβετικό 5 αγωνιστικών.
4. Χρόνος Σκέψης: 15′ για κάθε παίκτη.
5. Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή 28 Αυγούστου 2011.
6. Ώρες Έναρξης: 10:00 π.μ.. Δύο γύροι θα διεξαχθούν το πρωί , και τρεις γύροι το απόγευμα.   
7. Έπαθλα: Κύπελλα ο πρώτος της γενικής κατάταξης στα αγόρια και η πρώτη στα κορίτσια . Μετάλλια ο 2ος , 3ος της γενικής κατάταξης καθώς και ο 1ος , ο  2ος  και ο 3ος  στις κατηγορίες: για τα αγόρια κάτω των 16 ετών, κάτω των 14 ετών, κάτω των 12 ετών, κάτω των 10 ετών, και κάτω των 8 ετών και για τα κορίτσια κάτω των 16 ετών και κάτω των 12 ετών.
8. Κριτήρια Ισοβαθμίας: α. Τα αποτελέσματα των ισόβαθμων, εφόσον έχουν συναντηθεί όλοι μεταξύ τους, β. Μπούχολτς, γ. Σόννεμπορν Μπέργκερ, δ. Αθροιστική βαθμολογική πρόοδος και τα κριτήρια άρσης της, ε. Κλήρωση
9. Διεύθυνση Αγώνων: Διευθυντής Αγώνων ορίζεται ο κ. Π. Νάκης.
10. Διαιτησία: Όποιον ορίσει η ΤΕΔ .
11. Ενστάσεις: Υποβάλλονται στον Διευθυντή Αγώνων, έως μία ώρα μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, με παράβολο 50 ευρώ, το οποίο επιστρέφεται σε μερική ή ολική δικαίωση. Επιτροπή ενστάσεων, ορίζονται τα 3 πρώτα ΕΛΟ και αναπληρωματικά τα 4 επόμενα. Η απόφαση της επιτροπής είναι τελεσίδικη.
12. Δηλώσεις Συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής, ολοκληρώνονται την Κυριακή 28 Αυγούστου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας . 
13. Διάφορα: Για οτιδήποτε δεν αναφέρεται σε αυτή την προκήρυξη, ισχύουν οι κανονισμοί της ΕΣΟ και της FIDE.
Επικοινωνία: Παναγιώτης Νάκης, τηλ. 6945 273071
 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...