Καραγκούνης: δεν υπάρχει ζήτημα κλεισίματος της καρδιολογικής του Νοσοκομείου Αγρινίου

bb

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης συμμετείχε στην περιοδεία κυβερνητικού κλιμακίου στην Αιτωλοακαρνανία με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση.Παρέστη και στη συνέντευξη Τύπου και στην ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση της ΔΕΕΠ Αιτωλοακαρνανίας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καραγκούνης ρωτήθηκε και για τις δυσμενείς εξελίξεις στο Νοσοκομείο Αγρινίου και ιδιαίτερα στην καρδιολογική κλινική. Εξελίξεις άλλωστε που θα τεθούν σε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ. Καραγκούνης υποστήριξε ότι είχε επικοινωνία με τον ΥΠΕαρχη κ. Γιάννη Καρβέλη από την οποία προκύπτει ότι δεν υπάρχει ζήτημα για κλείσιμο της καρδιολογικής του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Και συνέχισε ο κ. Καραγκούνης λέγοντας τα εξής: «Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη στελέχωση όλων των υγειονομικών μονάδων. Δεν είναι μόνο το νοσοκομείο Αγρινίου, είναι και αυτό του Μεσολογγίου και των Κέντρων Υγείας».

Έκανε ο βουλευτής και αναδρομή στην υπόθεση της ΜΕΘ covid που είχε απόλυτη θνητότητα και σημείωσε πως σήμερα είναι στον ευρωπαϊκό μέσο όρο ενώ στάθηκε και στη λειτουργία πλέον του μαγνητικού που αποτελούσε χρόνια παθογένεια.

«Γίνονται οι προσπάθειες, εμείς από τη θέση μας θα πιέζουμε και η κυβέρνηση θα πρέπει να βρίσκει λύσεις», σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ.

agrinionews.gr

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...