Καρχιμάκης εναντίον Παπαδόπουλου: Απαξιώνεις την ιστορία 38 χρόνων

Καρχιμάκης εναντίον Παπαδόπουλου: Απαξιώνεις την ιστορία 38 χρόνων
Κόκκινο πανί είναι για τους παπανδρεϊκούς του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο η κίνηση των «58», αλλά και ο εκ των συζητούμενων προσώπων για την ηγεσία τους, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, που τύποις ανήκει ακόμη στη ΔΗΜΑΡ.

Με αφορμή την παρουσία και ομιλία του σε εκδήλωση των «58» στην Κηφισιά το βράδυ της Δευτέρας, ο Μιχάλης Καρχιμάκης του επιτίθεται με ειρωνικό ύφος για τα όσα είπε κατά της πολιτικής που είχε ακολουθήσει ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Μάλιστα ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ υπαινίσσεται ότι πίσω από την κριτική του Ανδρέα Παπαδόπουλου στη διακυβέρνηση Παπανδρέου, κρύβεται μία ιδιαίτερη συμπάθεια του νεαρού πολιτικού προς τη δεξιά – καθότι ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Φώτη Κουβέλη ήταν από τους υποστηρικτές της παραμονής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση Σαμαρά.

«Επειδή ακούω και μαθαίνω για κάποιους που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις των 58 και μόνιμο τους πρόβλημα είναι η διακυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου, κατακεραυνώνοντας το κοινωνικό κράτος της περιόδου, το οποίο μεταφράζουν ως το πελατειακό κράτος … τους παραπέμπω στις συνετές και αλησμόνητες διακυβερνήσεις των περιόδων 1990 -1993 και 2004- 2009» έγραφε στο facebook o κ. Καρχιμάκης. Και πρόσθεσε απευθυνόμενος στον κ. Παπαδόπουλο: «Έτσι δεν είναι Ανδρέα και λοιποί… σύγχρονοι που απαξιώνετε εργολαβικά… την προσφορά και την ιστορία 38 ολόκληρων χρόνων;;;;».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...