Καστοριά: Σφοδρή χαλαζόπτωση και ζημιές σε αυτοκίνητα, καλλιέργειες, ακόμα και θερμοσίφωνες – Δείτε βίντεο

Το μπουρίνι σημειώθηκε περίπου στις 5 το απόγευμα

Σφοδρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε περιοχές της Κστοριάς με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε αυτοκίνητα, σπίτια και καλλιέργειες.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο από την περιοχή το χαλάζι σε ορισμένες περιπτώσεις είχε μέγεθος όσο ένα μπαλάκι του πινγκ πονγκ.

Το μπουρίνι σημειώθηκε περίπου στις 5 το απόγευμα προκαλώντας ζημιές ακόμα και σε ηλιακούς θερμοσίφωνες, στους οποίους είτε ράγισαν είτε έσπασαν τα πάνελ.

kastoria-xalazi2
kastoria-xalazi
kastoria-xalazi5
kastoria-xalazi4

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που έχει εκδώσει η ΕΜΥ προβλέπεται πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από αργά το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου στη βόρεια Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους.

Συγκεκριμένα, τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Μακεδονία, κυρίως την Κεντρική και την Ανατολική, από αργά το απόγευμα σήμερα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής οπότε θα επεκταθούν πρόσκαιρα και στη Θράκη και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Από τις απογευματινές και μέχρι τις βραδινές ώρες της Κυριακής θα εκδηλωθούν εκ νέου έντονα φαινόμενα στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία.

Με πληροφορίες από sentra.com.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...