Μεγάλη έκπληξη για δυο γυναίκες, όταν αντίκρισαν τι κρυβόταν πίσω από την κατάρρευση τοίχου σε μια παλιά πλίνθινη διπλοκατοικία ιδιοκτησίας τους

Εμβρόντητες έμειναν με το θέαμα που αντίκρισαν δυο γυναίκες οι οποίες επισκέφθηκαν μια παλιά πλίνθινη διπλοκατοικία της ιδιοκτησίας τους στον Παλαμά Καρδίτσας, επειδή ένας από τους τοίχους είχε καταρρεύσει σε ένα σημείο του εξ αιτίας των τελευταίων έντονων βροχοπτώσεων.

Σε ένα κενό πίσω από τον μισογκρεμισμένο τοίχο, διέκριναν ένα παλιό στρατιωτικό σακίδιο και μόλις το άνοιξαν αντίκρισαν έκπληκτες πέντε χειροβομβίδες! Οι γυναίκες φοβήθηκαν μήπως εκραγεί το στρατιωτικό υλικό και ειδοποίησαν αμέσως το τοπικό αστυνομικό τμήμα, που με τη σειρά του ενημέρωσε πυροτεχνουργούς του Στρατού.

Οι ειδικοί που έφτασαν γρήγορα στο σημείο, διαπίστωσαν ότι οι χειροβομβίδες ήταν αγγλικές τύπου Mills και πιθανολογούν ότι βρίσκονταν κρυμμένες πίσω από τον τοίχο από την εποχή του εμφυλίου, χωρίς να το γνωρίζουν οι ένοικοι του σπιτιού. Όμως, τις απομάκρυναν χωρίς πρόβλημα και τις εξουδετέρωσαν σε ένα κοντινό λατομείο.

πηγη protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...