Καταγγελία Βαρεμένου: «μπήκε για χολή στο Νοσοκομείο Αγρινίου και μετά εμφάνισε κορωνοϊό- πέθανε ο ίδιος και η γυναίκα του»

Καταγγελία Βαρεμένου: «μπήκε για χολή στο Νοσοκομείο Αγρινίου και μετά εμφάνισε κορωνοϊό- πέθανε ο ίδιος και η γυναίκα του»«Πίσω από τους ψυχρούς αριθμούς που γνωστοποιούνται κάθε απόγευμα, ωσάν να επρόκειτο για δελτίο καιρού, κρύβονται ανθρώπινα δράματα. Κάτοικος του χωριού Φυτείες Αιτωλοακαρνανίας εισάγεται στο νοσοκομείο Αγρινίου με προβλήματα χολής. Τρεις ημέρες μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, διαγιγνώσκεται με covid, έχοντας μεταδώσει τον ιό στην σύζυγό του. Πεθαίνει πρώτα ο ίδιος και μετά η σύζυγος. Τί να σχολιάσεις;».Τα ανωτέρω αναφέρει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωτής Τομέαρχης Υγείας του κόμματος Γιώργος Βαρεμένος ως υστερόγραφο δήλωσης του για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας στο Αγρίνιο.

Η υπόθεση που θίγει είχε σε γενικές γραμμές γίνει γνωστή προ μηνός περίπου όταν μια γυναίκα στις Φυτείες έφυγε από τη ζωή έναν μήνα μετά τον θάνατο του συζύγου της. Και οι δυο διαγνώστηκαν με κορωνοϊό.

Όταν από επίσημα ωστόσο χείλη, όπως ενός βουλευτή, δημοσίως αναφέρεται η ιστορία αυτή τίθεται ένα ερώτημα συγκεκριμένο: Ο άτυχος άνδρας νόσησε από ενδονοσοκομειακή διασπορά και αν ναι υπάρχουν ευθύνες για αυτό;

https://www.agrinionews.gr/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...