Στην υπόθεση εμπλέκεται και γιατρός, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα.

Μια ακόμα καταγγελία για fake εμβολιασμούς για τον κορονοϊό και πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού σε εμβολιαστικό κέντρο στην Πάτρα, με την εμπλοκή γιατρού, έρχεται στο φως. Σύμφωνα μάλιστα με την καταγγελία που έγινε στην εφημερίδα Πελοπόννησος, ο συγκεκριμένος γιατρός έκανε το εμβόλιο στο… μπουφάν που φορούσαν οι υποτιθέμενοι εμβολιασμένοι.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην pelop.gr «επώνυμη» Πατρινή, αρνητές του κορονοϊού αναφέρουν σε προσωπικές συζητήσεις με άτομα που υποτίθεται πως εμπιστεύονται, ότι πλήρωσαν 200 ευρώ ο καθένας για να τους χορηγήσουν ψευδές πιστοποιητικό σε Εμβολιαστικό Κέντρο της Πάτρας.

«Στο κόλπο ο γιατρός»

«Ο γιατρός είναι στο κόλπο. Πλήρωσα συνολικά 650 ευρώ για 4 άτομα. Στο τέταρτο, που ήταν η πεθερά μου, πλήρωσα μόνο 50 γιατί ήδη είχε κάνει την α’ δόση και γλίτωσε τη β’» έλεγε άνδρας, ο οποίος στην σελίδα του στο διαδίκτυο αναφέρει ότι δεν κάνει το εμβόλιο και ότι είναι «αρνητής».

«Μα δεν μπορούν να βάλουν μία κάμερα να δουν τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο Εμβολιαστικό Κέντρο; Δύο άτομα από το στενό μου περιβάλλον έκλεισαν ραντεβού και ο συγκεκριμένος γιατρός τούς έκανε το εμβόλιο στο μπουφάν που φορούσαν! Και φυσικά στο σύστημα κατεγράφησαν ως εμβολιασμένοι» λέει η καταγγέλλουσα, που είναι πρώην εργαζόμενη σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ιδρυμα.

Η καταγγελία, σύμφωνα με το τοπικό μέσο ερευνάται από τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας – Δημόσιας Υγείας Χαράλαμπο Μπονάνο.

Πηγή newsbeast.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...