“Καταιγιστικές” οι εξελίξεις στην Ενωτική Πρωτοβουλία-Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν Λουκόπουλος-Ντάναση στον δήμαρχο

Πλήρης επιβεβαίωση του Nafpaktianews

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην παράταξη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.Όπως εδώ και αρκετές ημέρες το Νafpaktianews σας είχε πληροφορήσει με αποκλειστικό ρεπορτάζ,δεν ήταν μακρύς ο καιρός που τόσο ο επικεφαλής της παράταξης Τάκης Λουκόπουλος,αλλά και η συζυγός του Γεωργία Ντάναση δεν επιθυμούσαν να συνεχίσουν στη νέα δημοτική περίοδο.

Για το λόγο αυτό,χθες ο Τάκης Λουκόπουλος υπέβαλε και επισήμως στον. δήμαρχο Βασίλη Γκίζα την παραίτησή του,ενώ σήμερα πριν λίγη ώρα έκανε το ίδιο και η σύζηγός του Γεωργία Ντάναση.

Τόσο ο Τάκης Λουκόπουλος που είχε κάνει γνωστό την πρόθεσή του να παραιτηθεί ήδη από το περασμένο σύμβούλιο,όσο και η Γεωργία Ντάναση που σκοπός της συμμετοχής της στο ψηφοδέλτιο ήταν η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση ψηφοφόρων γύρω από την παράταξη αλλά με απώτερο σκοπό όπως είχε δηλώσει να διευκολύνει την είσοδο νέων προσώπων στην αυτοδιοίκηση

Με τον τρόπο αυτό πλέον ανοίγονται οι προυποθέσεις διαδοχής στην παράταξη με τον γιατρό Γιώργο Σιαμαντά όπως επίσης είχαμε ανακοινώσει από την πρώτη στιγμή να τίθεται επικεφαλής της νέας απροσδιορίστου ωστόσο διάρκειας θητείας του στο τιμόνη της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.

Με τη δεύτερη παραίτηση ωστόσο ανοίγει ο δρόμος και για την είσοδο του δεύτερου επιλαχόντα δημοτικού συμβούλου Σπύρου Γουρζή.Όλες αυτές τις εξελίξεις τις οριοθετούσαμε μέχρι την ημερομηνία της ορκομωσία του νέου δημοτικού συμβουλίου στις 19 Δεκεμβρίου για τον κ.Λουκόπουλο ή τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου και για την κ.Ντάναση.

Θα πρέπει να θεωρηθεί βέβαιο,ότι η παραίτηση Λουκόπουλου θα συμπαρασύρει μια σειρά από εξελίξεις στην παράταξη,με κύμα αποχωρήσεων όπως αυτό έχει ήδη αρχίσει να εκτυλίσσεται πιθανων σε πιο έντονη μορφή…..

ΟψόμεθαΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...