Καταιγιστικός ο Αστέρας Μεσολογγίου

Εύκολη επικράτηση με το ευρύ σκορ 5-1 επί του Α.Ο. Ζευγαρακίου, σημείωσε η ομάδα μας τη Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, το μεσημέρι στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου. Ο αγώνας αυτός ήταν για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α’ ομίλου της Β’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας.
Ήταν άλλη μια μεστή εμφάνιση από τον Αστέρα, με όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, επικράτησαν σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στη φιλοξενούμενη ομάδα. Αξίζει να αναφερθούν το χατ-τρικ του σέντερ-φορ Μανώλη Φτούλη καθώς και η σπουδαία εμφάνιση του γερόλυκου της ομάδας μας Αποστόλη Γαντζούδη η οποία συνοδεύτηκε με ένα εντυπωσιακό σε εκτέλεση γκολ.
Ο αγώνας είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Αστέρα να καθαρίζει το παιχνίδι μέσα σε 10′, μεταξύ 42′-52′, όπου πέτυχε 3 γκολ. Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, με τους προπονητές να δίνουν ευκαιρίες να αγωνιστούν νεαροί παίκτες, που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
16′  ΓΚΟΛ για τον Αστέρα, με τον Ντάνι από δεξιά να κάνει ωραία προσπάθεια, να αποφεύγει το δεξί μπακ του Α.Ο. Ζευγαρακίου και να βγάζει σέντρα στη καρδιά της μικρής περιοχής όπου ο Φτούλης με κεφαλιά εύκολα έγραψε το 1-0.
25′ Ευκαιρία για Α.Ο.Ζ., μετά από κόντρες στο κέντρο του γηπέδου,  έγινε η κάθετη μπαλιά στον επιθετικό του Α.Ο.Ζ. αλλά ήταν οριακά σε θέση οφσάιντ.
29′ Νέα καλή ευκαιρία για τον Α.Ο.Ζ., ωραία προσπάθεια από αριστερά όπως επιτίθεται η φιλοξενούμενη ομάδα, βγήκε η σέντρα στη περιοχή του Αστέρα, προσωρινή απομάκρυνση από τους αμυντικούς της ομάδας μας, η μπάλα έφτασε έξω από τη περιοχή όπου ο επιθετικός της Α.Ο.Ζ. επιχείρησε ωραίο σουτ αλλά ο Κοκώρης σε ετοιμότητα μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα.
32′ Ωραία προσπάθεια του Καλύβα από δεξιά, η μπάλα στρώθηκε έξω από τη περιοχή στον Μπαλαμπάνη, ο οποίος έκανε το σουτ που αν και κόντραρε πέρασε λίγο έξω από δεξί κάθετο δοκάρι του Α.Ο.Ζ., σε κόρνερ.
 
42′ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα, με τον Φτούλη να εκμεταλλεύεται τραγικό λάθος – διώξιμο του τερματοφύλακα του Α.Ο.Ζ. και με ανάποδο ψαλίδι από κοντά να γράφει το 2-0. Η προσπάθεια ξεκίνησε από αριστερά με ωραία σέντρα του Καλύβα μες τη περιοχή του Α.Ο.Ζ.
43′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Α.Ο.Ζ. να μειώσει στο σκορ, όταν σε κάθετη μπαλιά στη πλάτη της άμυνας του Αστέρα, ο επιθετικός βγήκε τετ-α-τετ με τον Κοκώρη, τον απέφυγε και πριν σκοράρει σε κενή εστία, ο Γαντζούδη σαν από μηχανής θεός απομακρύνει τον κίνδυνο από σίγουρο γκολ.
Στο β’ ημίχρονο ο Αστέρας δεν έδωσε τη παραμικρή δυνατότητα στη φιλοξενούμενη ομάδα να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Με δυο γρήγορα γκολ που σημείωσε στα πρώτα λεπτά του β’ ημίχρονο, καθάρισε τον αγώνα και έχασε πολλές ακόμα ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Τελικά επικράτησε εύκολα και η προσοχή της ομάδας στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι.
 
47′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Καλύβας από αριστερά έβγαλε μπαλιά τρύπα στον Ντάνι μέσα στη περιοχή του Α.Ο.Ζ., αλλά αυτός από πλεονεκτική θέση έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για γκολ
 
48′  ΓΚΟΛ και 3-0 για τον Αστέρα με χατ-τρικ του Φτούλη, όταν σε βαθιά μπαλιά του Μπαλαμπανη στη πλάτη της άμυνας του Α.Ο.Ζ. ο Φτούλης πρόλαβε τον κεντρικό αμυντικό, τον ξεπέρασε και με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 3-0.
 
52′ ΓΚΟΛ με τον Ντάνι, μετά από ωραία συνεργασία Μυριουνη- Φτούλη, η μπάλα έφτασε στον Ντάνι στη περιοχή και πλάγια δεξιά, απέφυγε ωραία το αριστερό μπακ και πλάσαρε τον τερματοφύλακα για το 4-0.
 
59′ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα, με τον Γαντζούδη να σφραγίζει μια σπουδαία εμφάνιση με ένα εντυπωσιακό γκολ, όταν σε φάουλ που εκτελέστηκε από δεξιά για τον Αστέρα, οι αμυντικοί του Α.Ο.Ζ. έδιωξαν με κεφαλιά έξω από τη περιοχή και ο Γαντζούδης με ευθύβολο δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το  δεξί κάθετο δοκάρι, στα δίχτυα της εστίας του Α.Ο. Ζ. γράφοντας το 5-0!
61′ Νέα ευκαιρία για τον Αστέρα, με τον Καλύβα από αριστερά να περνάει τον αμυντικό του, να επιχειρεί συρτή σέντρα στη μικρή περιοχή του Α.Ο.Ζ., το μπέρδεμα των αμυντικών της φιλοξενούμενης ομάδας δεν το εκμεταλλεύτηκε κάποιος επιθετικός και η μπάλα απομακρύνθηκε ακριβώς πάνω στη γραμμή της εστίας του Α.Ο.Ζ.
63′ Εκπληκτική ευκαιρία με τον Χριστοδουλάτο να χάνει ανεπανάληπτο τετ-α-τετ μέσα στη μικρή περιοχή, αφύλακτος, να πλασάρει πάνω στο τερματοφύλακα του Α.Ο.Ζ., έπειτα από σέντρα πάρε-βάλε του Τσιριμώκου.
64′ ΓΚΟΛ για τον Α.Ο. Ζευγαρακίου, έπειτα από προσπάθεια  από δεξιά που έγινε μέσα στη περιοχή του Αστέρα, ο επιθετικός έκανε ένα σουτ που απέκρουσε προσωρινά ο Κοκώρης, και σε δεύτερο χρόνο ο επιθετικός πλάσαρε για να σημειώσει το 5-1.
67′ Ευκαιρία για τον Αστέρα, σε κόρνερ του Καλύβα από αριστερά, ο Τασούρα έπιασε τη κεφάλια μόνος του μες τη μικρή περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
85‘ Μεγάλη ευκαιρία για Α.Ο.Ζ. όταν σε μπαλιά που έγινε μες τη περιοχή, ο επιθετικός μόνος πλάσαρε ψηλοκρεμαστά τον Κοκώρη, αλλά ο Παναγιωτόπουλος έγκαιρα και έγκυρα απομάκρυνε τον κίνδυνο αρχικά, και στη συνέχεια της φάσης σε νέα υπόνοια επικίνδυνης φάσης της φιλοξενούμενης ομάδας απομάκρυναν οι αμυντικοί τον κίνδυνο.
 

87′ Τελευταία μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα στο παιχνίδι, ο Καλύβας έφυγε στην αντεπίθεση πίσω από τη πλάτη της άμυνας του Α.Ο.Ζ., προσπέρασε στο σπριντ τον τελευταίο αμυντικό, αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του πέρασε μόλις λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ντζιβανάκης) Κοκώρης, Σχώρης (60′ Παπανικολάου), Τσιριμώκος, Παναγιωτόπουλος, Γαντζούδης, Μπαλαμπάνης (58‘ Ταρούσα), Καλύβας,. Μωραϊτης, Φτο’υλης (58′ Χριστοδουλάτος), Ντάνι, Μυριούνης (74′ Κάτσινας)
Στο πάγκο ήταν επίσης οι: Χολέβας Στάθης, Παπαδάτος.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...