ΚΕΑ: Τη Δευτέρα πληρώνονται 44 εκατ. για 196 χιλιάδες δικαιούχους

Τη Δευτέρα πληρώνεται το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

 

 Την Δευτέρα 29 Μαΐου, θα πληρωθούν οι  δικαιούχοι  του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Απριλίου 2017. Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, οι 195.584 δικαιούχοι θα εισπράξουν συνολικά 43.989.884,06 ευρώ, όμως τα άτομα που ενισχύονται είναι συνολικά 451.800, καθώς το επίδομα ενισχύει τους προϋπολογισμούς των νοικοκυριών που το έχουν πραγματική ανάγκη.

 

 Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου  μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

 

 Από την οδό Σταδίου, προτρέπουν τους  δικαιούχους του ΚΕΑ να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.  Τέλος, το ΚΕΑ, έχει διάρκεια και το υπουργείο, υπενθυμίζει ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/285388-KEA-Te-Deytera-pleronontai-44-ekat-gia-196-chiliades-dikaioychoys ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...