Κικίλιας: Η προπαγάνδα άντεξε μια μέρα

«Τα έδωσαν όλα και δεν πήραν τίποτα»

«Η προπαγάνδα άντεξε μια μέρα», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, μετά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

«Η κυβέρνηση ομολόγησε ότι και οι συντάξεις θα κοπούν και το αφορολόγητο θα μειωθεί», υπογράμμισε ο Βασίλης Κικίλιας, για να προσθέσει: «Όλοι οι Έλληνες, αλλά κυρίως οι αδύναμοι, η μεσαία τάξη και οι νεότερες γενιές θα πληρώσουν πολύ ακριβά τα ψέματα και το λαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

«Σαν να μην έφτανε αυτό, τα έδωσαν όλα, χωρίς να πάρουν τίποτε. Ούτε συμφωνία, που είναι στον αέρα, ούτε ρύθμιση για το χρέος, ούτε ποσοτική χαλάρωση», τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας, για να συμπληρώσει: «Δυστυχώς, η Νέα Δημοκρατία επιβεβαιώθηκε, όταν έλεγε ότι η καθυστέρηση της διαπραγμάτευσης θα είχε μεγάλο κόστος για τους πολίτες και τη χώρα».

«Στις επόμενες μέρες θα διαπιστώσουμε όλοι το μέγεθος του ψέματος, της παραπληροφόρησης και της τεράστιας ζημιάς που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν στην οικονομία και την κοινωνία. Η Ελλάδα μπορεί και αξίζει πολύ καλύτερα από την αποτυχία τους», κατέληξε ο Βασίλης Κικίλιας.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/271864-Kikilias-E-propaganda-antexe-mia-mera ΠΟΛΙΤΙΚΗΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...