Κλείδωσε την πρώτη θέση το παιδικό του ΠΑΣ Ναυπάκτου

ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Ντέρμπι με κάθε έννοια ήταν το παιχνίδι μεταξύ των δύο πρώτων ομάδων του Α ομίλου, ΠΑΣ Ναυπάκτου και Ιωνικός ’80, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Β γύρου του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ, που διεξήχθη στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου. Το παιχνίδι ήταν κακό από ποιοτικής πλευράς, πρόσφερε όμως μεγάλες συγκινήσεις. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο 1ο ημίχρονο και με την πολύ κλειστή άμυνα που εφάρμοσαν κατάφεραν να βγάλουν εκτός ρυθμού τα παιδιά του ΠΑΣ και να προηγηθούν με 17-18. Η ομάδα του ΠΑΣ με όπλο την καλή άμυνα κατάφερε να κάνει την αντεπίθεσή της στο 3ο δεκάλεπτο και να πάρει κεφάλι στο σκορ με 28-23.

Η ομάδα του Αγρινίου δεν κατέθεσε τα όπλα και έμεινε κοντά στο σκορ, καταφέρνοντας 9’’ πριν τελειώσει το ματς να έχει βραχεία κεφαλή 38-39. Ύστερα από τάιμ άουτ την ευθύνη για την τελευταία επίθεση πήρε ο Μίχος όπου και ευστόχησε από το ύψος των βολών και έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους και παράλληλα κλείδωσε και μαθηματικά την 1η θέση στον όμιλο. Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων για τον ωραίο, γεμάτο ένταση, αγώνα που έδωσαν.

Επόμενη αγωνιστική το Σάββατο 08/02/20 στις 12:00 στο ΔΑΚ Αγρινίου με αντίπαλο την ΦΙΜΠΑ Πήγασος.  

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΙΩΝΙΚΟΣ ‘80    40-39

Δεκάλεπτα: Α 07-08 Β 10-10 Γ 11-05 Δ 12-16

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Ζησιμόπουλος Θεόφιλος): Γούλας Ε., Γκοτσόπουλος Μ. 2, Φερεκίδης Α., Χρυσανθόπουλος Σ. 6, Κωστογιάννης Α. 4, Σφακιανάκης Μ., Καπετανάκης Α. 3(1), Φλέσσας Σ. 4, Μίσσος Δ., Κάπο Ο., Ντάλλας Φ. 4, Μίχος Ι. 17(1).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...