Κλειστή η Φιλοσοφική Σχολή την Πέμπτη λόγω… Ρουβίκωνα

Κλειστή η Φιλοσοφική Σχολή την Πέμπτη λόγω… Ρουβίκωνα

Οι πρυτανικές Αρχές και η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών πήραν την απόφαση να παραμείνει κλειστή η Σχολή την Πέμπτη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάληψη από τα μέλη του Ρουβίκωνα.

Οι Αρχές προχώρησαν στην συμβολική αναστολή λειτουργίας της Σχολής αντιδρώντας στην κίνηση του Ρουβίκωνα να… εγκατασταθεί στους χώρους του ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Στην ανακοίνωσή τους, οι Αρχές της Φιλοσοφικής υπογραμμίζουν γι’ άλλη μια φορά τη σθεναρή βούλησή τους να μην επιτρέψουν την προσβολή και παραβίαση των ακαδημαϊκών αρχών που διέπουν τη λειτουργία του Πανεπιστημίου, την παρεμπόδιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και τη χρήση βίας.

Κύριο μέλημά μας, επισημαίνουν, παραμένει η ασφάλεια όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας και καταλήγοντας σημειώνουν ότι τα θεσμικά όργανα της Σχολής θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του ιδρύματος.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/344944-Kleiste-e-PHilosophike-Schole-ten-Pepte-logo-Roybikona ΚΟΙΝΩΝΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...