Κοιμόταν στο τιμόνι ενός Tesla που πήγαινε με 90 χιλόμετρα την ώρα! Βίντεο σοκ!

Είναι ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου. Δημοσιεύθηκε από το CBS και δείχνει έναν οδηγό να κινείται σε αυτοκινητόδρομο της Μασαχουσέτης και να κοιμάται στο τιμόνι του αυτοκινήτου Tesla.

Το βίντεο δείχνει τόσο τον οδηγό όσο και τον συνοδηγό να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου στο αυτοκίνητο μάρκας Tesla που κινείται στον αυτοκινητόδρομο της Μασαχουσέτης και έχει βάλει το αυτοκίνητο στον αυτόματο πιλότο. Η εικόνα είναι τόσο σοκαριστική και καταγράφηκε από επιβάτη άλλου αυτοκινήτου που περνούσε δίπλα τους.

Ο ύπνος είναι βαθύς και η εικόνα ταράζει όποιον την βλέπει όσο κι αν αυτό είναι από τα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων Tesla. Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους ότι σε μια δύσκολη στιγμή κατά την διάρκεια της οδήγησης το αυτοκίνητο από μόνο του θα αντιδράσει όπως θα αντιδρούσε ένας άνθρωπος που θα ήταν ξύπνιος στο τιμόνι. Σημειώνεται ότι τα αυτοκίνητα Tesla έχουν αυτόματο πιλότο αλλά η εταιρεία τονίζε ότι σε κάθε περίπτωση οι οδηγεί πρέπει να είναι σε ετοιμότητα. Ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο κόρναρε για να ξυπνήσει τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο αλλά χωρίς επιτυχία. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κινείτο στον αυτοκινητόδρομο με ταχύτητα 90 χιλιομέτρων την ώρα.

newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...