Κοινή Ανακοίνωση:Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ναυπακτίας & Δωρίδας,Εμπορικού Συλλόγου Ναυπακτίας «Ο Ερμής»Τμήμα Προμηθειών Δήμου Ναυπακτίας

 Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 16/9/2011 στο γραφείο του Δημάρχου  Ναυπακτίας, με την συμμετοχή των:

  • κ. Δημάρχου Ναυπακτίας
  • Τμήματος προμηθειών (4 άτομα)
  •  Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών  
  • Δ.Σ. του εμπορικού συλλόγου (6 άτομα)

   συζητήθηκε το θέμα των προμηθειών του Δήμου.  

   Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και με διάθεση απ΄ όλες τις πλευρές ,για βελτίωση της δημοσιοποίησης των προμηθειών ,για την καλύτερη ενημέρωση των επιχειρήσεων της περιοχής μας σε ότι αφορά τις διακηρύξεις και διαγωνισμούς για τις  προμήθειες του Δήμου, στα πλαίσια του νέου «Καλλικρατικού» Δήμου και  σε συνάρτηση με τις αδυναμίες στην οργάνωση των υπηρεσιών, λόγω, του μεγέθους του.

  Με τη σύμφωνη γνώμη όλων καταλήξαμε στη δημιουργία ενός ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ στο οποίο μπορούν να εγγραφούν όλοι οι επαγγελματίες της Ναυπακτίας  (ανεξάρτητα αν είναι μέλη του Εμπορικού Συλλόγου) που επιθυμούν να συμμετέχουν με προσφορές τους , στις προμήθειες υλικών και υπηρεσιών του Δήμου.

   Στο ΜΗΤΡΩΟ μπορούν να εγγραφούν επαγγελματίες και επιχειρήσεις όλων των κλάδων. Όσοι εγγραφούν στο ΜΗΤΡΩΟ, θα λαμβάνουν ειδοποίηση μέσω του Τμήματος Προμηθειών(ηλεκτρονικά), του Εμπορικού Συλλόγου & της Ομοσπονδίας, εφ’ όσον πρόκειται να γίνει προμήθεια για το είδος του προϊόντος / υπηρεσίας που προσφέρουν. Έτσι θα μπορούν έγκαιρα να καταθέτουν τις προσφορές τους και να γίνεται η καλύτερη δυνατή επιλογή από το τμήμα προμηθειών του δήμου.

    Το διάστημα των εγγραφών στο ΜΗΤΡΩΟ θα είναι ένας μήνας, με έναρξη αυτών από την Παρασκευή 26/9/2011 έως 30/10/2011.

    Όσοι επαγγελματίες επιθυμούν την εγγραφή τους μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Ομοσπονδίας  και του Εμπορικού Συλλόγου ¨Ο Ερμής¨ και στο Τμήμα Προμηθειών του Δήμου.

   Μετά τις 23/10/11 οι προμήθειες του δήμου θα γίνονται με την διαδικασία που περιγράφουμε πιο πάνω. Η διαδικασία αυτή θα ελέγχεται από επιτροπή των φορέων και της υπηρεσίας που συνυπογράφουν την ανακοίνωση (εφόσον εγκριθεί και ψηφιστεί από το Δ.Σ. του Δήμου), με την βοήθεια του προγράμματος δι@υγεια. Το μητρώο προμηθευτών θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες εγγραφές εμπόρων, επαγγελματιών και βιοτεχνών που επιθυμούν να εγγραφούν σε αυτό.

    Όσοι επαγγελματίες επιθυμούν την εγγραφή τους μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Ομοσπονδίας  και του Εμπορικού Συλλόγου «Ο Ερμής»  και στο Τμήμα Προμηθειών του Δήμου.

Τηλέφωνα/mail επικοινωνίας : [email protected] , 26340 26522, 6944-613533

                                                  6973367054, 6977395846

e-mail Τμήματος Προμηθειών: [email protected]

Για την Ομοσπονδία        Για τον Εμπορικό Σύλλογο     Για το Τμήμα Προμηθειών

                                                                                               Ο Αντιδήμαρχος

Τσιλιγιάννης  Σωτήριος            Φράγκου Πέγκυ            Σταυρόπουλος Κωνς/νος    



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...