Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των παιδιών που με τη στήριξη των γονιών τους αποδέχτηκαν την πρό(σ)κληση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας (ΚΕΔΝ) να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον χρόνο τους στο σπίτι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Τα παιδιά διάβασαν το αγαπημένο τους βιβλίο και μας έστειλαν τις ζωγραφιές τους και το τέλος που επινόησαν για την ιστορία που διάβασαν.

Οι δημιουργίες των παιδιών είναι αναρτημένες στο διαδικτυακό κανάλι των ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ στο YouTube. https://youtu.be/WZQPzUQ_lS0

Εγγραφείτε στο κανάλι κι απολαύστε τα έργα των παιδιών αλλά και το πρωτογενές υλικό που σχεδιάζουν για τα παιδιά οι εκπαιδευτές των ΚΔΑΠ του Δήμου Ναυπακτίας.

Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e mail) από το οποίο στάλθηκαν οι δημιουργίες των παιδιών, θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΝ και οι εργαζόμενοι στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ναυπακτίας συγχαίρουμε τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και ευχαριστούμε τους γονείς για τη στήριξή τους.

Με την αξιοποίηση της τεχνολογίας ανοίξαμε ένα νέο δρόμο επικοινωνίας με τα παιδιά έτσι ώστε να μοιραζόμαστε ιδέες και δημιουργικές δράσεις για όσο διάστημα πρέπει να μένουμε στο σπίτι.

Μένουμε σπίτι και παραΜένουμε δημιουργικοί. Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά με ιδέες για  δημιουργική απασχόληση στο σπίτι



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...