Μένουμε σπίτι και παραΜένουμε Δημιουργικοί!

Το διοικητικό συμβούλιο και  οι εργαζόμενοι των δομών της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας  στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και στο Βοήθεια στο Σπίτι, είμαστε κοντά στα παιδιά, στους γονείς και στους δημότες που έχουν ανάγκη. Συνεργαζόμαστε και Δημιουργούμε δράσεις για να περνάμε ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο στο σπίτι.

Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στις 2 Απριλίου Προ(σ)καλούμε τα παιδιά να επιλέξουν και να διαβάσουν ένα παραμύθι, μια ιστορία ή ένα βιβλίο και στη συνέχεια να αποτυπώσουν σε μια ζωγραφιά τη σκηνή που τους έκανε εντύπωση ή να δώσουν ένα διαφορετικό τέλος στην ιστορία που διάβασαν. Αφού τα παιδιά ολοκληρώσουν τη δημιουργική αυτή δράση με τη βοήθεια των γονιών τους θα μας στείλουν μέχρι και την Πέμπτη 2 Απριλίου 2020 τις δημιουργίες τους  στην ηλεκτρονική διεύθυνση /mail: [email protected]  

Οι δημιουργίες των παιδιών θα αναρτηθούν στο διαδικτυακό κανάλι των ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ στο youtube. (https://www.youtube.com/channel/UCsY3EymO6_J2AVs9oeIOdAw)

Τα βήματα είναι απλά:

ΔιαβάΖΩ την αγαπημένη μου ιστορία

ΖωγραφίΖΩ την αγαπημένη μου σκηνή

ΑποφασίΖΩ ποιο θα είναι το τέλος της ιστορίας

ΠαρουσιάΖΩ τις ιδέες μου

Σας προ(σ)καλούμε και περιμένουμε με ανυπομονησία τα δικά σας δημιουργήματα #kdapbookchallenge



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...