“Κομμούνιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ η ΕΡΤ”

“Μύδρους” εξαπέλυσε ο Θ. Πάγκαλος.

«Δεν βλέπατε ότι η ΕΡΤ που διαλύθηκε, ήταν προπαγανδιστικό όργανο, αυταρχικό και ολοκληρωτικό, ενός κόμματος που είχε το 5-10-20% του ελληνικού λαού; Κομμουνιστικό όργανο ήταν η ΕΡΤ. Κομμούνιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μέχρι αηδίας» υπογράμμισε ο Θ. Πάγκαλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ.

Πρόσθεσε μάλιστα: «Εγώ, που είμαι και αριστερής προέλευσης, αφού έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ για το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τους αντιφασιστικούς αγώνες των λαών, μετά έβλεπα μια συζήτηση μαρξιστών, ούτε ξέρω για ποιο θέμα και στο τέλος, μου κοπανούσε και ένα σοβιετικό φιλμ. Ούτε ο 902 δεν τα κάνει αυτά».

Για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση σημείωσε: «Είμαι εναντίον της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση. Εναντίον της ιδέας. Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο ποσοστό της μείωσης δεν θα το περάσουν στους πελάτες. Θα διατηρήσουν τη μείωση εκεί που είναι, θα το χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν τα οικονομικά τους, που δεν είναι κακό, αλλά οι πελάτες δεν πρόκειται να ωφεληθούν. Η προσέγγιση της κυβέρνησης είναι λανθασμένη και θα προτιμούσα να ληφθεί κάποιο άλλο μέτρο».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...