Κοπή πίτας και <<ανασχηματισμός >> του δ.σ για τον ιππικό σύλλογο Ναυπακτίας και Δωρίδας.

ipikos Στις 23/1 στην ταβέρνα Καραδήμα ο Ιππικός Σύλλογος Ναυπακτίας και Δωρίδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.  Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό των παραβρισκόμενων τοπικών αρχόντων. Με την παρουσία τους μας τίμησε ο κ. Ευσταθίου Αντιδήμαρχος Δωρίδας, ο κ. Καραδήμας Παναγιώτης πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Μαλαμάτων, κ. Καραμπάρμπας Βασίλειος πρόεδρος τοπικού διαμερίσματος Μανάγουλης. Ο κ. Ευσταθίου σε σύντομο χαιρετισμό του τόνισε για μια ακόμα φορά οτι ο Δήμος Δωρίδας και προσωπικά ο δήμαρχος κ. Καπετζώνης στηρίζουν ενεργά όλες τις προσπάθειες του συλλόγου ειδικά για την δημιουργία του Ιππικού κέντρου στο Φανάρι. Ακολούθησε  απολογισμός των πεπραγμένων για το έτος 2012 από τον κ. Μουχτούρη Αντώνη που παρέδωσε την σκυτάλη της προεδρίας στο κ. Κουφογιάννη Ιωάννη τέως αντιπρόεδρο αλλάζοντας αντίστοιχα αξιώματα στην σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου. Αλλαγή έγινε και για τον κ. Αμπλά Νικόλαο με τον κ. Κωσταδήμα Λάζαρο με τον πρώτο να καταλαμβάνει το αξίωμα του υπευθύνου ιππασίας και του δευτέρου του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων.  Ο ανασχηματισμός του διοικητικού συμβουλίου ήρθε για να δώσει περισσότερη έμφαση σε αυτό που υποστηρίζουν όλα τα μέλη του ιππικού και αφορά στην ομαδικότητα του τρόπου λειτουργίας και δράσης του συλλόγου μας.

Το φλουρί που συνοδευόταν από ένα κόσμημα – πέταλο προσφοράς του κ. Αχιλλέα Σταυρόπουλου έπεσε στο κομμάτι του ιππικού συλλόγου και ομόφωνα αποφασίστηκε να προσφερθεί στην πιο μικρή παραβρισκόμενη αμαζόνα Ιωάννα Κυρίτση (7 μηνών).

Το δ.σ του ιππικού ευχαρίστησε όλα τα μέλη που παραβρέθηκαν στην κοπή της πίττας του συλλόγου στέλνοντας παράλληλα και τις θερμές ευχαριστίες του εκ μέρους όλων στο κοινό της Ναυπακτίας και της Δωρίδας για την αδιάκοπη αγάπη που δείχνουν προς το σύλλογο και το άλογο.

 

Για το δ.σ και τα μέλη

 

Ο Πρόεδρος

 

Κουφογιάννης Ιωάννης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...