Κορονοϊός: “Πήρε στο λαιμό του την αδερφή μου – Κάνει αγρυπνίες αντιεμβολιαστών” – Καταγγελίες για “σκληρό” αρνητή ιερέα

“Έχει πάρει πολλούς ανθρώπους στον λαιμό του, λέγοντάς τους να μην εμβολιαστούν γιατί δεν υπάρχει κορονοϊός”, αυτά είναι μερικά από τα όσα καταγγέλει γυναίκα από την Γαστούνη, για ιερέα που λειτουργεί στην περιοχή, ο οποίος φέρεται να είναι “εγκέφαλος” ομάδας αντιεμβολιαστών.

Σύμφωνα με την καταγγελία πρόκειται για τον ιερέα που ήταν οργανωτής της περίφημης εκδρομής στους Αγίους Τόπους, της οποίας οι συμμετέχοντες κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, ήταν από τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού, ανάμεσά τους και ο άτυχος Μανώλης Αγιομυργιαννάκης, ο πρώτος νεκρός από κορονοϊό στη χώρα μας.

manolo.jpg

ΦΩΤΟ: Ο Μανώλης Αγιομυργιανάκης, πρώτο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Ιορδανίδου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο ιερέας μαζί με γιατρούς, επίσης αρνητές, οργανώνουν ομιλίες, στις οποίες αναλύουν τις απόψεις τους σχετικά με τον ιό και προσπαθούν να πείσουν τους πιστούς να μην εμβολιαστούν.

Όπως αναφέρεται στις καταγγελίες, ο ιερέας δείχνει καθημερινά στην πράξη ότι δεν υπολογίζει την πανδημία, αρνούμενος να φορέσει μάσκα, ενώ μάλιστα δεν αφήνει και κανέναν πιστό να εισέλθει στην εκκλησία φορώντας μάσκα.

Μέσα στις απίστευτες καταγγελίες, το οξύμωρο είναι πως ο ίδιος ο ιερέας είχε κολλήσει κορονοϊό, και νόσησε μάλιστα βαριά, αφού σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, ακόμη λαμβάνει οξυγόνο.

tempo24.news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...