Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Με την καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, στις 3, κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για την 39η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Η κατάθεση στεφάνων στο χώρο του Πολυτεχνείου, από εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων, συνδικαλιστικών φορέων, κοινωνικών οργανώσεων και πολιτών, συνεχίζνται από το πρωί του Σαββάτου.

Χιλιάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός από το πρωί μέχρι να ολοκληρωθεί η πορεία, για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων. Οι πανεπιστημιακές σχολές της Αθήνας θα παραμείνουν κλειστές ως το τέλος της πορείας, το Σάββατο το βράδυ, οπότε ολοκληρώνονται και οι εκδηλώσεις της επετείου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν τεθεί σε ισχύ τις προηγούμενες ημέρες σε οδούς γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο μέχρι και την πλατεία Κάνιγγος, θα επεκταθούν σήμερα σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και κάθετες σε αυτές.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε κυκλοφοριακές συνθήκες.

Επίσης, θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των λεωφορείων και των τρόλεϊ Παράλληλα, με εντολή της Αστυνομίας κλείνουν στις 12 το μεσημέρι οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηποι, Μοναστηράκι, Ακρόπολη. Στις 2 μετά το μεσημέρι θα κλείσουν και οι σταθμοί Πανόρμου, Κατεχάκη, Εθνική Αμυνα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πηγή: brifingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...