Δωρεάν Rapid Tests στους Δημότες

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου σε συνεργασία με την ομάδα διαχείρισης covid-19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποίησε στις 22-23/02/2021  δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid test covid-19) σε Δημότες του.

Οι λήψεις έγιναν στις  Δημοτικές  Ενότητες Ευπαλίου και Τολοφώνος ως εξής :

  • Δημοτικό κατάστημα Ευπαλίου

Διενεργήθηκαν 111 λήψεις εκ των οποίων τα αποτελέσματα βρέθηκαν 110 αρνητικά και 1 θετικό.

  • Δημοτικό κατάστημα Γλυφάδας

Διενεργήθηκαν 76 λήψεις εκ των οποίων τα αποτελέσματα βρέθηκαν όλα αρνητικά.

  • Δημοτικό κατάστημα Ερατεινής

Διενεργήθηκαν 25 λήψεις εκ των οποίων τα αποτελέσματα βρέθηκαν όλα αρνητικά

Ο Δήμος και συγκεκριμένα η Πολιτική Προστασία του Δήμου προχώρησε στις προβλεπόμενες και απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση του θετικού κρούσματος.

Ευχαριστούμε όλους όσους  βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των λήψεων, το ιατρικό προσωπικό που διετέλεσε τις λήψεις για τον άψογο επαγγελματισμό τους, καθώς και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ιδιαιτέρως τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό καθώς και τον   Συντονιστή Διερεύνησης Επαφών Κρούσματος της Περιφέρειας, το γιατρό,  κ. Αγάλο Φωτόπουλο για την συνδρομή τους και την άψογη συνεργασία και συντονισμό.

Σε εξέλιξη βρίσκονται δειγματοληψίες στις υπόλοιπες ΔΕ του Δήμου καθώς και στα σχολεία του Δήμου, μέσω του ΚΟΜΥ της Περιφέρειας οι οποίες ολοκληρώνονται την Πέμπτη 25/02/2021 οπότε θα εκδοθεί νέο δελτίο τύπου.     



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...