Κορωνοϊός: Δωρεάν τεστ αντισωμάτων για όλους τους κατοίκους της Μόσχας

Κορωνοϊός: Δωρεάν τεστ αντισωμάτων για όλους τους κατοίκους της Μόσχας
Κορωνοϊός: Δωρεάν τεστ αντισωμάτων για όλους τους κατοίκους της Μόσχας

27/05/2020 – 19:20

Δωρεάν τεστ αντισωμάτων του κορωνοϊού θα μπορούν να κάνουν όλοι οι κάτοικοι της Μόσχας από σήμερα 27 Μαΐου, όπως δήλωσε η αντιδήμαρχος της πόλης, Αναστασία Ράκοβα. Το τεστ θα πραγματοποιείται σε 30 πολυιατρεία της ρωσικής πρωτεύουσας.

Οι Μοσχοβίτες που θέλουν να κάνουν τεστ αντισωμάτων κορωνοϊού, θα εγγράφονται στους καταλόγους ηλεκτρονικά και θα ειδοποιούνται πότε θα προσέλθουν, ενώ η ηλεκτρονική ιατρική κάρτα που διαθέτουν θα ενημερώνεται για τα αποτελέσματα του τεστ, στα οποία θα καταγράφονται λεπτομερώς οι οδηγίες για τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβεί ο παραλήπτης τους στην περίπτωση που οι τιμές των αποτελεσμάτων αποκλίνουν από τις φυσιολογικές τιμές.

Η αντιδήμαρχος της Μόσχας, είπε επίσης ότι προγραμματίζεται να γίνονται σε ημερήσια βάση 5.000 τεστ αντισωμάτων κορωνοϊού χωρίς καμία επιβάρυνση.

Παράλληλα επεσήμανε ότι στη Μόσχα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερα από 2 εκατομμύρια τεστ κορωνοϊού τα οποία όπως είπε μαζί με τα τεστ αντισωμάτων θα μας επιτρέψουν να γνωρίσουμε καλύτερα την κατάσταση της υγείας των Μοσχοβιτών ώστε να λαμβάνουμε έγκαιρα όλες τις αναγκαίες αποφάσεις.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...