Κουφοντίνας: Πληροφορίες για επικείμενη αναίρεση του βουλεύματος απόρριψης της άδειας

bb

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εισαγγελέας Ξένη Δημητρίου  προχώρησε στην άσκηση αναίρεσης – Στην εντατική ο πολυισοβίτης της 17 Νοέμβρη

Αναίρεση στο βούλευμα 93 του Τριμελούς Δικαστικού Συμβουλίου Βόλου, για την απόρριψη του αιτήματος αδείας του Δημήτρη Κουφοντίνα, φέρεται να άσκησε  η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, σύμφωνα με πληρφορίες.

Σύμφωνα πάντα  με πληροφορίες, έως αργά το απόγευμα στα Δικαστήρια φερόταν να καθαρογράφεται η απόφαση για να λάβει αριθμό πρωτοκόλλου από το Πρωτοδικείο Βόλου, ενώ  το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου θα αποφανθεί για την χορήγηση άδειας στον  «Λουκά» της 17 Νοέμβρη.

Υπάλληλος του Πρωτοδικείου Βόλου παραμένει στα Δικαστήρια απόγευμα Παρασκευής, τρεις και πλέον ώρες μετά τη λήξη του ωραρίου, ώστε να παραλάβει την απόφαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και στη συνέχεια να της δώσει αριθμό πρωτοκόλλου, ώστε μετέπειτα να την κοινοποιήσει στο Πρωτοδικείο.

Η εξέλιξη πιθανότατα να έχει σχέση με την εισαγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα σήμερα το μεσημέρι στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου.

Πηγή: magnesianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...