Κούλογλου: Δεν αποχωρώ από τον ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά αυτή τη στιγμή

Κούλογλου: Δεν αποχωρώ από τον ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά αυτή τη στιγμή
Κούλογλου: Δεν αποχωρώ από τον ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά αυτή τη στιγμή

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από το κόμμα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN Greece.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κούλογλου δήλωσε:

«Δεν έχω καμία πρόθεση, ειδικά αυτή τη στιγμή, να αποχωρήσω από τον ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο δεν έχω πολιτικές διαφωνίες. Ούτε θέλω να βάλω εμπόδια στην προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να δημιουργήσει μια μεγάλη αριστερή και προοδευτική παράταξη.

Υπενθυμίζουμε πως ο Στέλιος Κούλογλου όταν προέκυψε το θέμα με την ακίνητη περιουσία του επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, είχε κάνει το εξής σχόλιο: «Δεν μπορεί η Αριστερά να επικαλείται τις ατασθαλίες της Δεξιάς, να λέει δηλαδή ότι ο τάδε υπουργός χρωστάει πάρα πολλά ή ότι το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη δεν είναι καθαρό και τα λοιπά. Δεν μπορούμε να πάμε στη λογική το μη χείρον βέλτιστον. Η Αριστερά έχει ξεκαθαρίσει πως ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι αναγκαστικά και ηθικό.»

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την έντονη ενόχληση του Δημήτρη Παδημούλη και άλλων στελεχών. Η διένεξη συζητήθηκε στην ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ η οποία στήριξε τον κ. Παπαδημούλη. Το Σαββατοκύριακο ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Στέλιο Κούλογλου στην Αίγινα, όπου και οι δύο πέρασαν το τριήμερο. Κατά τα φαινόμενα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να μην πάρει διαστάσεις το επεισόδιο, σε μια στιγμή μάλιστα όπου η αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρεί μια μεγάλη εξωστρεφή καμπάνια για το πρόγραμμα Μένομε Όρθιοι 2.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...