Κρήτη: Λαθροκυνηγός έπεσε πάνω στο τζιπ της θηροφυλακής

«Χτενίζουν» τη Ιεράπετρα και τις γύρω περιοχές οι αστυνομικοί με την βοήθεια θηροφυλάκων για να εντοπίσουν έναν λαθροθήρα ο οποίος δεν δίστασε να πέσει με το τετρακίνητο αυτοκίνητό του πάνω σε ένα τζιπ της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής για να αποφύγει τη σύλληψη.

Οι θηροφύλακες των κυνηγετικών συλλόγων Ιεράπετρας, Αγίου Νικολάου και Νεάπολης είχαν στήσει ενέδρα στην περιοχή Δαφνολιά Καλογέρων μετά από καταγγελίες ότι γινόταν παράνομο κυνήγι λαγού. Έτσι, είδαν το βαρύ αγροτικό 4Χ4 όταν ο οδηγός του άρχισε να αναζητά θηράματα δεξιά και αριστερά του δρόμου, φωτίζοντας με έναν φακό. Όταν τον  πλησίασαν και του έκαναν σήμα να σταματήσει, εκείνος πάτησε γκάζι και προσπάθησε να τους παρασύρει! Οι θηροφύλακες απέφυγαν την τελευταία στιγμή να γλιτώσουν από τις ρόδες του  οχήματος, όμως εκείνο έπεσε πάνω στο τζιπ τους προκαλώντας του ζημιές και συνέχισε την πορεία του. 

Μετά από έρευνες στην περιοχή,  το αγροτικό βρέθηκε κρυμμένο στα χωράφια και κλειδωμένο, αλλά το παράθυρο του συνοδηγού ήταν ανοιχτό κι έτσι  βρέθηκαν 38 πλήρη φυσίγγια και ένα χρησιμοποιημένο, καθώς και ο μεγάλης ισχύος φακός. Όλα κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λασιθίου διέταξε τη σύλληψη του λαθροθήρα, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου είναι γνωστά. Όμως, δεν εντοπίστηκε και αναζητείται.

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...