Είχε αρνηθεί και τη μεταφορά του σε νοσοκομείο

Ραγδαία επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλεύεται με κορωνοιό

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς διασωληνώθηκε και στις 3.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό.
 

Αρχικά, ο ιεράρχης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, έπειτα από επίμονη παρότρυνση των γιατρών του, καθώς ο ίδιος φέρεται να αρνιόταν τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, τις βραδινές ώρες της Τετάρτης στο Νοσοκομείο Αγρινίου, ξεκίνησαν οι προσπάθειες του υγειονομικού προσωπικού να πειστεί ο ιεράρχης και να διασωληνωθεί, με τον ίδιο να το αρνείται κατηγορηματικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Κοσμάς βρισκόταν για αρκετές ημέρες στο σπίτι του, ενώ νοσούσε από κορωνοϊό, καθώς δεν ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες λάμβανε οξυγόνο για να υποβοηθηθεί η αναπνοή του.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...