Κριτική Τσακαλώτου για άδειες και συντονισμό στην Κεντρική Επιτροπή

Κριτική Τσακαλώτου για άδειες και συντονισμό στην Κεντρική Επιτροπή

Μαίνεται ο πόλεμος Τσακλώτου – Παππά

“Κόκκινο” χτυπάει το πολιτικό θερμόμετρο στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και απο τις τοποθετήσεις των υπουργών στο όργανο ξεχώρισαν οι … αιχμές Τσακαλώτου για μια γκάμα θεμάτων με επίκεντρο τα ΜΜΕ αλλά και ζητήματα συντονισμού.

Κατά πληροφορίες, απευθυνόμενος στα μέλη του Οργάνου από το βήμα της ΚΕ αναφέρθηκε στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών λέγοντας μάλιστα-πάντα σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες- ότι “θα ήταν καλύτερο να μην είχαμε κάνει τίποτα”. Αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι η διαδικασία που προηγήθηκε ήταν δώρον άδωρον.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που βλέπουν οτι ο υπόγειος πόλεμος Τσακαλώτου-Παππά να δεν έχει τέλος. Εκτιμώντας ότι έχει άλλες προεκτάσεις. Και όλα αυτά την ώρα που είναι προ των πυλών ο νέος διαγωνισμός για τις άδειες.

Ζήτησε καλύτερο συντονισμό και ενημέρωση

Ωστόσο, η κριτική του υπουργού Οικονονικών δεν σταμάτησε εκεί. Ο ίδιος ζήτησε να υπάρχει καλύτερος συντονισμός και  καλύτερη ενημέρωση μεταξυ των υπουργείων.

Σημειώνοντας, μάλιστα, πως κατα καιρούς για πολλά θέματα ενημερώνεται απο την τηλεόραση και εκ των υστέρων.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/294778-Kritike-Tsakalotoy-gia-adeies-kai-syntonismo-sten-Kentrike-Epitrope ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...