Κρυονέρι: Δείπνο με αυτοδιοικητικό ενδιαφέρον. Φωτο

Μια ευχάριστη  βραδιά μετά την εκλογική μάχη της Κυριακής  επιφύλαξε το δείπνο που παρέθεσαν οι επιχειρηματίες στο χώρο του αγροτικού τομέα Γρηγόρης και Χριστόφορος Μετάνοιας με την οικογένεια τους στους Δημάρχους Μεσολογγίου και Ναυπακτίας αλλά και στο Περιφερειάρχη Δ.Ελλάδας.

Το δείπνο  πραγματοποιήθηκε στην γνωστή ψαροταβέρνα Captain Del Mare του Χρήστου και Γιώργου Παγανιά στο Κρυονέρι Ναυπακτίας.

Στην όμορφη βραδιά η οποία είχε και πολύ χιούμορ συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την περιοχή ενώ υπήρχε έντονο αυτοδιοικητικό ενδιαφέρον καθώς παρευρέθηκαν μέλη και επικεφαλής των παρατάξεων που ήταν νικήτριες την περασμένη Κυριακή. 

Στο δείπνο παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας , ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Λύρος  και ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας που (δυστυχώς για εμάς ήρθαν λίγο αργότερα και δεν μπορέσαμε να έχουμε φωτογραφίες), ο πρόεδρος της κοινότητας Γαλατά κ. Μπαλωμένος , ο Επικεφαλής της παράταξης «πρωταγωνιστής ο άνθρωπος κ. Τσουκαλάς , οι  δημοτικός σύμβουλοι τουΔήμου Ναυπακτίας κ. Κοτρωνιάς κ. Σιμάκης και  κ. Τραχύλης ,ο πρόεδρος Εμποροβιομηχανικού συλλόγου Μεσολογγίου κ. Σπυρόπουλος  και ο αντιπρόεδρος  κ. Πασιόπουλος , ο δημοτικός σύμβουλος  του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Καραπάνος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...