Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Παντρεύεται ο πρώην παίκτης του Survivor μετά από μόλις έναν μήνα γνωριμίας

Δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και μόλις λίγες εβδομάδες, αφού γνώρισε την εκλεκτή της καρδιάς του, Νάνσυ, αποφάσισε να ανταλλάξει μαζί της, όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Άλλωστε ο ίδιος όπως έχει δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες οι διαδικτυακοί του φίλοι αναμένουν πότε… θα βάλει «μπρος» και για τα «Εμμανουηλάκια».

Ο πρώην παίκτης του Survivor και make up artist, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, έκανε μια αναπάντεχη αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή, ξαφνιάζοντας τους ακόλουθούς του.

Πιο συγκεκριμένα, ανάρτησε δύο στιγμιότυπα στο Instagram με την αγαπημένη του και τα συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα, μέσα από το οποίο αποκάλυψε πως θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ
«Love & Married. Όλα ξεκίνησαν πριν δύο μήνες Που ήρθαμε επιτέλους σε επαφή εξ αποστάσεως για αρχή , μιλάγαμε στο ίνσταγκραμ μέχρι που πριν δύο εβδομάδες όλα έγιναν τόσο γρήγορα και τόσο όμορφα παράλληλα , Όταν επιτέλους βρεθήκαμε από κοντά όπου και έτσι ξεκίνησε το love story μας!

Θεωρώ ότι αυτή η σχέση έπρεπε να γίνει ήταν καρμικό ήταν γραφτό μας εκείνη περίμενε όλα αυτά που περίμενα και εγώ για το μέλλον μου και έτσι ταιριάξαμε σε πολλά πράγματα και βρήκαμε πολλά κοινά τα οποία μας δένουν κάθε μέρα όλο και πιο πολύ!
Από το δεύτερο κιόλας ραντεβού όπως όλοι είδατε μου έκανε πρόταση γάμου στον αέρα της τηλεόρασης ίσως στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης δημόσια πρόταση γάμου γυναίκα σε άντρα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ , κάναμε λοιπόν την αρχή και εύχομαι κι άλλα ζευγάρια να επακολουθήσουν μετά από εμάς!

Και όμως μου άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία με την αγάπη της την δωτικότητα της , την συμπεριφορά της , την προσήλωσή της κοιτώντας με στα μάτια γεμάτη έρωτα με έκανε να πιστέψω πραγματικά ότι αξίζει να είναι δίπλα μου και τώρα πλέον είμαι σίγουρος 100 τοις 100 ότι το ναι που της είπα το εννοώ και ανυπομονώ να έρθει αύτη στιγμή…

Μιλάμε καθημερινά τουλάχιστον 7 h στο τηλέφωνο κάτι το οποίο δεν το ‘χω ξανακάνει και δεν το’χω ξανανιώσει ποτέ δεν κλείνουμε κανένα θέμα κάνουμε συνεχώς όνειρα για το μέλλον μας και σχεδιάζουμε τους επόμενους μήνες τον γάμο μας…

Τον μήνα τον βρήκαμε θα είναι το 2023 αρχές καλοκαιριού θα σας κρατήσω και κάτι για έκπληξη δεν θα σας πούμε το μήνα από τώρα ούτε την ημερομηνία γάμου.

Σε λίγες μέρες πάω Λονδίνο για πάρα πολύ καιρό γιατί πρέπει να την δω , ήδη μου λείπει αλλά και να οργανώσουμε πολλά πράγματα για τον γάμο όπως και να βγάλουμε ένα πρόγραμμα για να γίνουν όλα μαγικά και όμορφα όπως τα έχουμε ονειρευτεί την ημέρα του γάμου μας.

P.S Τώρα θέλω να σας κάνω μία ερώτηση γιατί είμαστε Και οι δύο σε σκέψη ποιο θα είναι το δαχτυλίδι του γάμου μας, δες τις φωτογραφίες και γράψε μου πιο μας προτείνετε εσείς, ίσως μας βοηθήσετε με την απάντηση σας γιατί μας αρέσουν και τα δύο δαχτυλίδια πάρα πολύ».

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...