Κόντρα Παππά – Λοβέρδου για τις τηλεοπτικές άδειες

bb

Κόντρα μεταξύ του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδου, ξέσπασε για τις τηλεοπτικές άδειες.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Παππά, για το ενδεχόμενο να κριθεί αντισυνταγματικός από το Συμβούλιο της Επικρατείας ο νόμος για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών σταθμών, ο Ανδρέας Λοβέρδος τον κατηγόρησε ότι «στον παραληρηματικό του πανικό χαρακτήρισε πλήγμα για τη δημοκρατία την κήρυξη του νόμου ως αντισυνταγματικού.

Όμως, πλήγμα για την δημοκρατία είναι η παραβίαση του Συντάγματος και όχι η εφαρμογή του και τελικός κριτής ως προς αυτό είναι η δικαιοσύνη.

Τέλος, κινείται μέσα στα όρια της θεσμικής εκτροπής στην οποία έχουν οδηγήσει τη χώρα να ταυτίζεται η διατύπωση γνώμης για το Σύνταγμα με την προεξόφληση των αποφάσεων της δικαιοσύνης ή με την απόπειρα καθορισμού του χρόνου έκδοσης της που δήλωσε σήμερα στον ‘Real’ ότι θα εκπλαγεί αν βγει η απόφαση την Τετάρτη».

Απαντώντας, ο Νίκος Παππάς κατηγόρησε τον Ανδρέα Λοβέρδο ότι «θα θεωρήσει ευχάριστη για τη δημοκρατία και την κοινωνία μας, μια ενδεχόμενη απόφαση που μεταφέρει 250 εκατομμύρια ευρώ από δράσεις υπέρ νοσοκομείων και παιδικών σταθμών στους λογαριασμούς ανθρώπων με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Τέτοια κυνική ομολογία δεν την περιμέναμε. Τους ευχαριστούμε για την αφοπλιστική ειλικρίνεια».

Τη «σκυτάλη» έλαβε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης: «Κηρύγματα δημοκρατίας ο μόνος που δεν δικαιούται να κάνει είναι ο Νίκος Παππάς, ο επονομαζόμενος και υπουργός προπαγάνδας. Οι φασιστικές μέθοδοι που μετέρχεται είναι πλέον καταγεγραμμένες.

Σχετικά με τα χρήματα του διαγωνισμού ας πάψει να τα μοιράζει ως άλλος ψευτορομπέν των δασών γιατί αφενός τα έχει περιλάβει το μνημόνιο στα δημοσιονομικά έσοδα κι αφετέρου διότι δεν πείθει κανέναν».

Η ανταλλαγή πυρών κατέληξε με τα «συγχαρητήρια» του Νίκου Παππά προς τον Ανδρέα Λοβέρδο διότι, όπως τόνισε, «χωρέσατε τόσους χαρακτηρισμούς σε τόσες λίγες γραμμές. Ανυπόκριτη στάση, δημιουργικό διάλογο, ηπίους τόνους».

Πηγή:

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...