Κόψτε ένα λεμόνι βάλτε λίγο αλάτι και αφήστε το στην κουζίνα – Δεν θα πιστεύετε το αποτέλεσμα!

Κόψτε ένα λεμόνι βάλτε λίγο αλάτι και αφήστε το στην κουζίνα – Δεν θα πιστεύετε το αποτέλεσμα!

Γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες, το λεμόνι είναι ένα από τα υγιέστερα φρούτα στον πλανήτη. Όχι μόνο συμβάλλει στην υγεία της καρδιάς, των μαλλιών και του δέρματος αλλά βοηθάει και στην εξάλειψη των μικροβίων από το σώμα σας.

Είναι χρήσιμος σύμμαχος και στην κουζίνα σας και δεν εννοούμε μόνο την μαγειρική, αλλά και την διατήρηση της υγιεινής. Το λεμόνι μπορεί να εξαλείψει τις άσχημες μυρωδιές που έρχονται από την κουζίνα σας ενώ θα καταπολεμήσει τα βακτηρίδια και τα μικρόβια.

Να τί θα κάνετε!

Ξεκινήστε με την κοπή του λεμονιού σε 4 μέρη, αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν θα το κόψετε βαθιά, διότι δεν πρέπει να διαχωριστούν τα φετάκια.

Σε αυτά τα 4 μέρη προσθέστε λίγο αλάτι και τοποθετήστε τα στη μέση της κουζίνας. Αυτό θα δώσει ένα άρωμα κίτρου στην κουζίνα και όλες οι άσχημες μυρωδιές θα εξαφανιστούν.

Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα ισχυρό απολυμαντικό που θα σας βοηθήσει στον καθαρισμό όλων των εργαλείων της κουζίνας. Απλά πιέστε τρία λεμόνια και προσθέστε το χυμό τους μαζί με σαπούνι και λίγο αλάτι σε ένα μπουκάλι με νερό. Αυτό θα εξαλείψει πλήρως όλα τα βακτήρια, τους ιούς και τα μικρόβια.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/342874-Kopste-ena-lemoni-balte-ligo-alati-kai-apheste-to-sten-koyzina-Den-tha-pisteyete-to-apotelesma ΚΟΙΝΩΝΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...