Λίγες μέρες μετά τον Γάμο τους η Γυναίκα του τράκαρε και έπαθε Αμνησία. Η Αντίδραση του συζύγου θα σας Συγκλονίσει! (Εικόνες & Βίντεο)

Λίγες μέρες μετά τον Γάμο τους η Γυναίκα του τράκαρε και έπαθε Αμνησία. Η Αντίδραση του συζύγου θα σας Συγκλονίσει! (Εικόνες & Βίντεο)

Σύζυγος αμνησία

Η Justice και ο Jeremy Stamper από την Virgina παντρεύτηκαν σε μια υπέροχη τελετή, περιτριγυρισμένοι από φίλους και οικογένεια. Ήταν ακριβώς αυτό που ήλπιζαν και ήξεραν ότι πάντα θα κρατούν την ανάμνηση σαν θησαυρό. Αλλά μερικές μόλις εβδομάδες αργότερα, κάτι συνέβη που άλλαξε τόσο τις ζωές τους αλλά και αυτή την πολύτιμη ανάμνηση.

Λίγες Μέρες μετά τον Γάμο τους η Γυναίκα του Τράκαρε και έπαθε Αμνησία. Η Αντίδραση του Συζύγου; Θα σας Συγκλονίσει!

Η Justice βρέθηκε σε ένα φρικτό αυτοκινητιστικό ατύχημα. Το αυτοκίνητο της διαλύθηκε και η Justice τραυματίστηκε άσχημα. Όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο ήταν ξεκάθαρο ότι είχε διαταραχή μετατραυματικού στρες και δυσκολευόταν να μιλήσει.

Τότε οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είχε πάει αμνησία, αλλά μόνο για το τελευταίο διάστημα, τις πέντε περίπου προηγούμενες εβδομάδες.

Για τον Jeremy ήταν σαν γροθιά στο στομάχι. Η γυναίκα του δεν θυμόταν ότι τον παντρεύτηκε. Της έδειξε τις φωτογραφίες του γάμου τους, αλλά δεν κατάφερε να θυμηθεί τίποτα, όπως αναφέρει το crazynews. Ήταν και οι δύο συντετριμμένοι.

Λίγες Μέρες μετά τον Γάμο τους η Γυναίκα του Τράκαρε και έπαθε Αμνησία. Η Αντίδραση του Συζύγου; Θα σας Συγκλονίσει!

O Jeremy αποφάσισε ότι το μόνο πράγμα που μπορούσε να κάνει ήταν να αντικαταστήσει τις αναμνήσεις που τους είχε κλέψει η αμνησία. Αν δεν θυμόταν τον όμορφο γάμο τους, τότε θα τον ξαναοργάνωνε, με κάθε λεπτομέρεια. Αλλά οι γάμοι είναι ακριβοί και απαιτούν πολύ χρόνο για να σχεδιαστούν.

Αποφάσισε ότι χρειαζόταν βοήθεια. Έτσι ενημέρωσε την κοινότητα του γι’αυτό που είχε συμβεί στην Justice, αλλά δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που ακολούθησε. Η υποστήριξη ήταν τεράστια, ήρθαν εθελοντές, τους έδωσαν χρήματα και τους βοήθησαν με τα λουλούδια, τα τραπέζια, το μακιγιάζ και τα μαλλιά.

Πριν καν το καταλάβει, είχε συγκεντρώσει περίπου 10.000 δολάρια και τα υπόλοιπα πράγματά τους τα είχαν κάνει δωρεά. Ακριβώς ένα χρόνο μετά την τελετή, ο Jeremy και η Justice παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά – αλλά για την Justice ήταν σαν πρώτη φορά και ήταν τόσο μαγική όσο ήλπιζε.

Ο Jeremy δεν άφησε τίποτα στην τύχη. Συγκεντρώθηκαν σε ένα όμορφο πάρκο μέσα στη φύση και άφησαν το συναίσθημα να τους παρασύρει.

Δείτε ολόκληρη την ιστορία τους εδώ:

Με λίγη υπομονή, αγάπη και υποστήριξη, ο Jeremy έδωσε στην Justice πίσω την ανάμνηση ενός από τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής της και της κοινής τους ζωής. Είναι πραγματικά το άλλο της μισό! Είναι αδύνατο να μην σας εμπνεύσει η αποφασιστικότητα και η αγάπη του!

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...