Λαμία: Πέθανε από ανακοπή ασθενής με κορονοϊό

bb

Την ζωή του έχασε από ανακοπή ένας 70χρονος ασθενής με κορονοϊό στην κλινική covid του Νοσοκομείου Λαμίας.

Ο ασθενής αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε νοσήσει και από κορωνοϊό. Υπέστη καρδιακό επεισόδιο και παρά τις επίμονες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, δεν επανήρθε σύμφωνα με το Lamiareport.gr

Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες και ειδικότερα την τελευταία εβδομάδα τα περιστατικά covid όχι απλά αυξάνονται αλλά αποδεικνύονται και πιο έντονα από πλευράς συμπτωμάτων γεμίζοντας στην κυριολεξία και το πέτρινο κτίριο μετά από τη ΜΕΘ κορoνοϊού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήδη νοσηλεύονται 30 άτομα με κορoνοϊό στο πέτρινο και 6 στη ΜΕΘ, ενώ τις τελευταίες ώρες διασωληνώθηκε ένας ακόμη 65χρονος Λαμιώτης. Μάλιστα δεν βρισκόταν κρεβάτι σε καμία ΜΕΘ και ευτυχώς η λύση δόθηκε από τους πολύτιμους αναπνευστήρες που δώρισε η εταιρία Chipita στο Νοσοκομείο Λαμίας. Πρόκειται για τους γερμανικούς αναπνευστήρες Lyra2 της εταιρείας Axcent, στους οποίους είχε εκπαιδευτεί ήδη το προσωπικό της ΜΕΘ Λαμίας για αυτό και μπαίνουν αμέσως σε λειτουργία.

Επίσης στη φαρέτρα του ΓΝ Λαμίας, υπάρχουν και δύο ειδικά μηχανήματα με κουβέρτες νερού για την θέρμανση αλλά και την ψύξη των ασθενών, πολύτιμη προσφορά της εταιρίας Παπαϊωάννου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...