Λαμπρινή Πολυζώη: Γιατί κατεβαίνω στις εκλογές     

Η συμπολίτισσά μας Λαμπρινή Πολυζώη ανακοινώνει την ένταξή της στο ψηφοδέλτιο της παράταξης για την περιφέρεια ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ “Όλα από την Αρχή” του Νεκτάριου Φαρμάκη.

Γνώμονας της απόφασής της  η προσφορά στην κοινωνία και στον άνθρωπο.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Η προσπάθεια για την ποιοτική εξυπηρέτηση , την φροντίδα  , και πάνω απ΄ όλα ο σεβασμός σε όλους τους ανθρώπους , με παρακινούν να πάρω μέρος στις περιφερειακές εκλογές. 

Προσωπική μου επιδίωξη να παρακινήσω τους ανθρώπους της γενιάς μου να συμμετέχουν στα κοινά με όρεξη, με πίστη και αγάπη για τον τόπο μας. Με συνεννόηση, σύνθεση , συναίνεση και συναντίληψη  να δούμε τον τόπο που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με άλλο μάτι. Να πείσω τους μεγαλύτερους να μας εμπιστευτούν να χτίσουμε την Αιτωλοακαρνανία και τον τόπο μας με σύνθημα  “Όλα από την Αρχή”, μαζι με τον Νεκτάριο Φαρμάκη.

Αισθάνομαι πως  ήρθε ο καιρός να υπηρετήσω τον άνθρωπο, τον συνταξιούχο, τον εργαζόμενο ,τον άνεργο, όπως κάνω καθημερινά μέσα από την εργασία μου. Η σχέση μου με την κοινωνία δεν αρχίζει σήμερα και οπωσδήποτε δεν θα τελειώσει με το πέρας της οποιασδήποτε ψηφοφορίας.

Έχω την ευαισθησία να διακρίνω τις ανάγκες και τις λύσεις που χρειάζονται για  να προστατεύσω και να προεκτείνω την αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Του ανθρώπου ο οποίος μέσα στη σημερινή  εποχή δίνει τη μάχη του να σταθεί, να υπάρξει, να εργαστεί, να ζήσει τα παιδιά και την οικογένειά του.

Δίνω λοιπόν το παρόν, γιατί νιώθω έτοιμη και ώριμη να συμμετάσχω στα κοινά της Περιφέρειάς μας. Η υποψηφιότητά μου συμπυκνώνει τη μεγάλη επιθυμία μου να δημιουργήσουμε μαζί πρακτικές και λύσεις. Αυτές που θα βοηθήσουν και θα ανακουφίσουν τον άνθρωπο.

Λαμπρινή Πολυζώη – Τσερπέλη



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...