Λαφαζάνης:ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ επιδίδονται σε έναν αποπροσανατολιστικό για τον λαό αγώνα

imagehandler-1-3Για αποπροσανατολιστική για τον λαό διαμάχη εξουσίας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας την πρόταση Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Η πρόταση Τσίπρα για τον Βυρ. Πολύδωρα δείχνει τα αδιέξοδα της νεομνημονιακής του κυβέρνησης και τον αδιέξοδο, για τη χώρα και τον λαό, συνεχή δεξιό κατήφορο που ακολουθεί.

Ο νεομνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ και η παλαιομνημονιακή ΝΔ, την ώρα που έχουν το ίδιο εξοντωτικό μνημονιακό πρόγραμμα, επιδίδονται μεταξύ τους σε έναν αποπροσανατολιστικό αγώνα, που όχι μόνο δεν έχει σχέση με τα λαϊκά συμφέροντα αλλά και συνιστά το έδαφος για ακόμα πιο καταστροφικές επιλογές για τη χώρα.

Η Ελλάδα σήμερα έχει όσο ποτέ ανάγκη από μια βαθιά ριζοσπαστική αντιμνημονιακή ανατροπή και ένα νέο δημοκρατικό τηλεοπτικό τοπίο που θα διασφαλίζει πλατιά πλουραλιστική ενημέρωση, θα καλλιεργεί στην κοινωνία μας αξίες και θα δίνει τη μάχη της στήριξης του πολιτισμού και της πολιτιστικής άνθισης στη χώρα.

Είναι όλα αυτά που βρίσκονται έξω από την ευτελή διαμάχη εξουσίας και συμφερόντων που δίνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ πάνω σε ένα παρακμιακό, αναξιόπιστο και καταρρέον μνημονιακό τηλεοπτικό σκηνικό.

Αυτήν την ώρα, η ΛΑ.Ε αγωνίζεται για μια πραγματικά δημοκρατική και κοινωνική δημόσια τηλεόραση, που δεν θα εξευτελίζεται και θα καταρρέει, όπως σήμερα, ως μνημονιακή κυβερνητικό – κομματική ντουντούκα.

Αγωνιζόμαστε, επίσης, και ανοίγουμε το διάλογο για μια μη κρατική τηλεόραση, η οποία θα λειτουργεί με κοινωνική συμμετοχή σε θεσμοθετημένα και εγγυημένα δημοκρατικά πλαίσια και κανόνες και η οποία δεν θα είναι το λάφυρο και η λεία των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων.»

The post Λαφαζάνης:ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ επιδίδονται σε έναν αποπροσανατολιστικό για τον λαό αγώνα appeared first on indicator.gr.

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...