Ληστές απείλησαν με μαχαίρι και άρπαξαν 12.000 ευρώ από ηλικιωμένη στου Ζωγράφου

Ληστές απείλησαν με μαχαίρι και άρπαξαν 12.000 ευρώ από ηλικιωμένη στου Ζωγράφου

Κουκουλοφόροι-μαχαιροβγάλτες εισέβαλαν σε διαμέρισμα ηλικιωμένης στου Ζωγράφου και αφού την απείλησαν ότι θα της κάνουν κακό, της άρπαξαν 12.000 ευρώ. Χρήματα, που είχαν συγκεντρωθεί από τον γάμο του γιου της. Το απίστευτο περιστατικό το μεσημέρι της Παρασκευής. 

Ήταν λίγο μετά τις 12, όταν η ηλικιωμένη μπήκε στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στου Ζωγράφου. Απουσίαζε για λίγη ώρα και όταν επέστρεψε, βρήκε μέσα στο σπίτι της δύο ατομα με κουκούλες να έχουν κάνει φύλλο και φτερό το διαμέρισμα. 

Οι κακοποιοί, κρατώντας μαχαίρι, την απείλησαν ότι αν φωνάξει ή προβάλλει την παραμικρή αντίσταση, θα τη σκοτώσουν. Ακολούθως συνέχισαν να ψάχνουν και όταν εντόπισαν 12.000 ευρω που προέρχονταν από τον γάμο του γιου της, έφυγαν. 

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά και ερευνούν ακόμη και την πιθανότητα να είχαν «εσωτερική ενημέρωση». Κάποιος δηλαδή να τους είπε για το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε συγκεντρωθεί από τον γάμο του παιδιού της και η ηλικιωμένη έκρυβε στο σπίτι.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/349804-Lestes-apeilesan-me-machairi-kai-arpaxan-12-000-eyro-apo-elikiomene-stoy-Zographoy ΚΟΙΝΩΝΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...