Λιγότερο κάπνισμα, περισσότερο σεξ

Λιγότερο κάπνισμα, περισσότερο σεξ
Το κάπνισμα σκοτώνει το σεξ και πεθαίνει την στύση στον άνδρα…
Είναι σίγουρο και βέβαιο ότι μετά από 20 χρόνια συστηματικού καπνίσματος, θα δεις την στύση σου να μαλακώνει κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και να χειροτερεύει μέσα στον χρόνο, μη μπορώντας μετά από λίγο, να έχεις μια καλή σεξουαλική ζωή.

Ο ένας στους δυο καπνιστές με σχεδόν πάνω από 30 χρόνια καπνιστικής ζωής, έχει πρόβλημα στύσης και ο ένας στους τρείς μετά τα 50, νιώθει προδομένος από την στυτική του ικανότητα και εκτίθεται μπροστά στη σύντροφο του.

Το κάπνισμα σκοτώνει και τη σεξουαλική ζωή της γυναίκας, εκτός του ότι κιτρινίζει το δέρμα της, χαλάει τα δόντια της και μαυρίζει τα μάτια, μειώνοντας την αισθητική εικόνα της, προσβάλει κυρίαρχα την κολπική υπεραιμία και την κλειτοριδική διέγερση προκαλώντας διαταραχή της κολπικής ηδονής και του κλειτοριδικού οργασμού.

Η γυναίκα μετά τα 40 που καπνίζει συστηματικά, πάνω από 20 χρόνια, θα δει τον κόλπο της να ξεραίνεται πιο εύκολα, να χάνει σιγά σιγά την ηδονή της μέσα στην σεξουαλική πράξη αλλά και να δυσκολεύει ο κλειτοριδικός οργασμός της.

Σίγουρα μετά από ένα καλό σεξ, μια ρουφηξιά τσιγάρου είναι απολαυστική, είναι όμως βέβαιο ότι ένα φιλί μετά το σεξ είναι πιο όμορφο, πιο υγιεινό και δίνει υπόσχεση για μια όμορφη επόμενη σεξουαλική συνάντηση. Τσιγάρο ή σεξ, διαλέξτε! Και τα δυο δεν χωρούν στο κρεβάτι μας!

iatronet.gr

ΥΓΕΙΑ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...