Λιοντάρι τα βάζει με 20 ύαινες και θριαμβεύει (ΒΙΝΤΕΟ)

Λιοντάρι τα βάζει με 20 ύαινες και θριαμβεύει (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάχη για τη ζωή του έδωσε ένα νεαρό αρσενικό λιοντάρι, όταν κυκλώθηκε από περίπου 20 ύαινες, καταφέρνοντας τελικά νε επιβεβαιώσει την φήμη του και να βγει νικητής.

Τον τίτλο του «βασιλιά των ζώων» επιβεβαίωσε με θριαμβευτικό τρόπο ένα νεαρό αρσενικό λιοντάρι στην αφρικανική σαβάνα, όταν περικυκλώθηκε από μία αγέλη 20 ύαινων.

Ο Red, όπως έχει ονομαστεί από τους παραγωγούς της σειράς ντοκιμαντέρ Dynasties του BBC, βρέθηκε σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, περικυκλωμένος από δεκάδες θανάσιμους εχθρούς, την ώρα που έψαχνε για το επόμενο θήραμά του.

Η αγέλη από τις ύαινες είχε σαφέστατα το πάνω χέρι στην αναμέτρηση με το επιβλητικό αιλουροειδές, όμως το πείσμα του αλλά κι η καίρια παρέμβαση ενός ακόμα αρσενικού λιονταριού, γλίτωσε τον Red από θανάσιμο κίνδυνο, καθώς το κοπάδι των ύαινων είχε σαν στόχο να τον κατασπαράξει.

Η άνιση μάχη με τον στρατό των σαρκοβόρων θηλαστικών θα είχε άδοξο τέλος, αν την κρίσιμη στιγμή δεν κατέφθαναν ενισχύσεις, τρέποντας σε φυγή τις ύαινες και γλιτώνοντας τον Red από θανάσιμο κίνδυνο.
 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/348374-Liontari-ta-bazei-me-20-yaines-kai-thriambeyei-BINTEO ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...