Λύγισε η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Όλοι είναι εδώ ζωντανοί και το παιδί μου στο χώμα

Λύγισε η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Όλοι είναι εδώ ζωντανοί και το παιδί μου στο χώμα

Τραγική φιγούρα στη δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη που ξεκίνησε σήμερα, ήταν η μητέρα του η οποία συγκλόνισε με την κατάθεσή της. Όπως είπε, όλοι είναι εδώ ζωντανοί και γελούν ενώ το παιδί της είναι στο χώμα,

Όπως μετέδωσε το Star, η Μαρία Γιακουμάκη, όταν συναντήθηκε με την υπεύθυνη της εστίας της Γαλακτοκομικής Σχολής, την κοίταξε και με δάκρυα στα μάτια της είπε: “Ο Βαγγέλης μου είναι στο χώμα. Του στέρησαν τα όνειρά του. Όλοι αυτοί είναι καλά και γελούν. Είναι εδώ, ζωντανοί. Το παιδί μου δεν ζει, όμως”.

Η μητέρα του Βαγγέλη κλήθηκε πρώτη στο βήμα: «Ο γιος μου ήξερε μόνο να αγαπάει» είπε και μετέφερε το τηλεφώνημα που είχε δεχτεί από την υπεύθυνη της εστίας και την ενημέρωνε πως «“το παιδί σας υποφέρει από τη συμπεριφορά των συγκατοίκων του. Τα παιδιά εδώ στη Σχολή τον στοχοποιούν”. Έτσι ενημερωθήκαμε πρώτη φορά για κάποια περιστατικά την 1η χρονιά που ήταν στη σχολή. Τότε αποφάσισε να φύγει από το δωμάτιο όπου έμενε με τους Κρητικούς και να πάει σε άλλο δωμάτιο» είπε και πρόσθεσε πως οι αντιδράσεις εντάθηκαν. 

“Τον απειλούσαν πως αν φύγεις δεν θα ξανακάνεις παρέα μαζί μας, δεν τον άφησαν να ξανακάτσει στο ίδιο τραπέζι μαζί τους για να φάει. Τον κρέμασαν από το παράθυρο, τον χτύπαγαν, τον χλεύαζαν και τον ανάγκαζαν να κάνει πράγματα που δεν ήθελε. Του έκαναν τον φίλο και στη συνέχεια τον έριχναν κάτω. Του έσπαγαν τις τάβλες από το κρεβάτι, σφουγγάριζαν με την πετσέτα του και τον ανάγκαζαν να σκουπίζεται με αυτή, του έβαζαν χρώμα στο σαμπουάν τη στιγμή που λουζόταν για να λερώνεται” περιέγραψε η μητέρα του Βαγγέλη, τονίζοντας παράλληλα πως ο ρόλος των εννέα Κρητικών ήταν περίεργος και την περίοδο που εξαφανίστηκε ο Βαγγέλης.

«Όταν είχα έρθει εδώ τις πρώτες 2-3 μέρες μου έκαναν τον φίλο» είπε, υποστηρίζοντας πως ήταν «κοντά» της με σκοπό να την κατασκοπεύουν, σύμφωνα με το Star.gr.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/359612-Lygise-e-metera-toy-Baggele-Giakoymake-Oloi-einai-edo-zontanoi-kai-to-paidi-moy-sto-choma ΚΟΙΝΩΝΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...