Μέγκαν Μαρκλ: Οι 2 απαιτήσεις της για τη συμφιλίωση με την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει δύο απαιτήσεις πριν αυτή και ο σύζυγός της ο πρίγκιπας Χάρι μπορέσουν να συμφιλιωθούν με τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, υποστηρίζει ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας.

Λέγεται ότι ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας καταβάλλουν προσπάθειες για να αποκαταστήσουν τις σχέσεις με τον Χάρι και την Μέγκαν, ωστόσο οι σχέσεις των Sussex με τη βασιλική οικογένεια είναι τεταμένες από τότε που αποσύρθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντα και ζουν στις ΗΠΑ, απομονωμένοι.

Τώρα, ο βασιλικός συγγραφέας Tom Quinn ισχυρίζεται ότι, ενώ ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είναι πρόθυμοι για συμφιλίωση, η Μέγκαν δεν είναι ακόμα έτοιμη να κάνει βήματα προς αυτή την κατεύθυνση και υπάρχουν δύο πράγματα που εμποδίζουν τη συμφιλίωση.

Οι 2 προϋποθέσεις για τη συμφιλίωση της Μέγκαν και του Χάρι με την Κέιτ και τον Ουίλιαμ

Μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα The Mirror, ο Tom Quinn είπε: «Ο Χάρι θα ήθελε συμφιλίωση, αλλά στηρίζει απόλυτα την σύζυγό του και μέχρι να νιώσει ότι η βασιλική οικογένεια της φέρθηκε αρκετά καλά – και της ζήτησε ταπεινά συγγνώμη για το παρελθόν – δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο».

Από τότε που εγκατέλειψαν τα βασιλικά καθήκοντα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν κάνει μια σειρά από αποκαλύψεις “φωτιά”, σε διάφορες συνεντεύξεις που έχουν δώσει, όπως αυτή με την Oprah Winfrey  και στη σειρά του Netflix για τη ζωή τους.

Ο βασιλικός σχολιαστής Tom Quinn μάλιστα υποστήριξε ότι η Μέγκαν εμποδίζει τον Χάρι να συμμετάσχει σε «ειρηνευτικές συνομιλίες» με την Κέιτ και τον Ουίλιαμ, καθώς εκφράζει επιφυλάξεις που δεν επιτρέπουν στον σύζυγό της να τείνει «κλάδο ελαίας» ακόμα και μετά τη διάγνωση καρκίνου της Κέιτ.

Οι ελπίδες λόγω της ασθένειας της Κέιτ

Ο Quinn δήλωσε: «Υπάρχει μια αλλαγή από τότε που αρρώστησε η Κέιτ. Ο Χάρι και η Μέγκαν νιώθουν πράγματι την ανάγκη να τείνουν κλάδο ελαίας, αλλά η αίσθηση αδικίας που νιώθει η Μέγκαν, εξακολουθεί να εμποδίζει να γίνει κάτι ουσιαστικό. Η ασθένεια συχνά φέρνει πιο κοντά τα μέλη της οικογένειας που βρίσκονται σε αντιπαράθεση, και στο Παλάτι του Κένσινγκτον υπήρχαν ελπίδες ότι η αρρώστια της Κέιτ θα μπορούσε να το πετύχει αυτό».

Ο βασιλικός συγγραφέας ισχυρίζεται ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έχουν καταβάλλει προσπάθειες να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με τους Sussexes και έχουν καλέσει την Μέγκαν και τον Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο για μια επίσκεψη, ενθαρρύνοντάς τους να φέρουν μαζί τους τον Άρτσι και την Λίλιμπετ, αλλά η Μέγκαν αρνήθηκε. «Δεν υπάρχει περίπτωση η Μέγκαν να φέρει τα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο», πρόσθεσε. «Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ πρότειναν στον Χάρι και την Μέγκαν να φέρουν τα παιδιά τους και να προσπαθήσουν τα δύο ζευγάρια με τις οικογένειές τους να τα ξαναβρούν, αλλά η πρόταση αυτή δεν οδηγεί πουθενά μέχρι στιγμής».

Η σχέση μεταξύ της Μέγκαν και του Χάρι με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ έχει τεθεί σε δοκιμασία μετά τις ειλικρινείς αποκαλύψεις των Sussexes για τη βασιλική ζωή στη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix και τη συνέντευξή τους με την Oprah Winfrey.

Στο αποκαλυπτικό του βιβλίο “Spare”, ο Χάρι διατύπωσε αρκετούς ισχυρισμούς κατά του αδελφού του και της Κέιτ Μίντλετον. Στο βιβλίο του, ο Χάρι αφηγείται έναν άγριο καβγά με τον Ουίλιαμ , ισχυριζόμενος ότι ο Πρίγκιπας της Ουαλίας χαρακτήρισε την Μέγκαν «απαιτητική», «αγενή» και «σκληρή». Ο Χάρι συνεχίζει λέγοντας ότι κατά τη διάρκεια αυτής της αντιπαράθεσης, ο Ουίλιαμ «με άρπαξε από τον γιακά, σκίζοντας το κολιέ μου, και με έριξε στο πάτωμα».

ΠΗΓΗΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...