Για το ρόλο του στην κυπριακή τηλεόραση, το πόσο φυσιολογικό είναι να είσαι ομοφυλόφιλος, αλλά και για τη χορτοφαγία μίλησε στο «Πρωινό» ο Μέμος Μπεγνής.

Ο Μέμος Μπεγνής τον χειμώνα που πέρασε πρωταγωνίστησε στον ντόρο που ξέσπασε στην Κύπρο με αφορμή μία σκηνή με gay φιλί η οποία και προβλήθηκε στην κρατική τηλεόραση ΡΙΚ.

Ο ηθοποιός αντάλλαξε ένα φιλί με τον συνάδελφό του Νίκο Γκέλια στη σειρά «Το μυστικό της πεταλούδας», η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο τον περασμένο χειμώνα. Η συγκεκριμένη σκηνή βέβαια προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων…

Ο Μπεγνής σχολίασε σήμερα στο Πρωινό: «Ήταν το πρώτο φιλί στην Κυπριακή τηλεόραση. Και είναι πολύ καλό αυτό γιατί βλέπεις ότι η κοινωνία προχωράει, ανοίγουν πιο πολύ οι ορίζοντές μας… Χάρηκα πολύ. Στο 2021 μου φαίνεται αδιανόητο να συζητάμε ένα gay φιλί στην τηλεόραση».

Σχετικά με το ρόλο του ως γκέι, είπε: «δεν είχα καμία σκέψη να το κάνω» και συμπλήρωσε ότι, «δεν θα με ενοχλούσε αν μου έλεγε ο γιος μου μού αρέσουν τα αγόρια ή ο κόρη μου μού αρέσουν τα κορίτσια. Το θεωρώ εξίσου φυσιολογικό».

«Έχω δεχθεί υβριστικά μηνύματα για τις απόψεις μου»

Ο ηθοποιός συμπλήρωσε πως: «Έχω δεχθεί κατά καιρούς πολύ υβριστικά μηνύματα στα social media για κάποιες απόψεις μου».

Τέλος, ανέφερε πως εδώ και οκτώ χρόνια είναι χορτοφάγος και χαρακτήρισε «πολύ βλαβερή» την κρεατοφαγία.

«Τα ζώα σφαγιάζονται κατά εκατομμύρια στον πλανήτη», κατέληξε.

in.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...