Μήνυμα Δημάρχου Δωρίδος Γιώργου Καπεντζώνη, για τις Δημοτικές Εκλογές και την επόμενη ημέρα

Φίλες και Φίλοι μου Συνδημότες,

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, για την εμπιστοσύνη που δείξατε άλλη μια φορά, τόσο σε μένα όσο και στους συνεργάτες μου, να συνεχίσουμε το δημιουργικό έργο στη Δωρίδα μας, στηρίζοντας τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό μας «ΔΩΡΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

Η καθαρή νίκη του Συνδυασμού μας που προκύπτει από το υψηλό ποσοστό που λάβαμε τόσο στον πρώτο, όσο και στο δεύτερο γύρο των εκλογών, μας γεμίζει αισιοδοξία και ευθύνη απέναντι σας, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο που ήδη έχουμε προγραμματίσει για την νέα δημοτική περίοδο.

Παρά το μεγάλο ποσοστό που λάβαμε στον πρώτο γύρο, χρειάστηκε για πρώτη φορά επαναληπτικός γύρος εκλογών.

Αξιολογήσαμε ήδη το αποτέλεσμα αυτό και δηλώνουμε έτοιμοι να ανταποκριθούμε και να διαχειριστούμε ορθολογικότερα τις απαιτήσεις σας.

Θέλω όλοι και όλες να γνωρίζουν, ότι πλέον δεν υπάρχουν ποσοστά συνδυασμών και διαχωριστικές γραμμές και ότι το γραφείο μου ήταν, είναι και θα είναι ανοιχτό για όλους.

Συνδημότες μου,

Όλα όσα έγιναν αυτά τα χρόνια, ήταν η συγκρότηση και λειτουργία ενός δύσκολου Δήμου και ταυτόχρονα ήταν τα θεμέλια και οι υποδομές για το αύριο, χωρίς ποτέ να παραμερίσουμε την καθημερινότητα .

Η σωρευμένη εμπειρία μας, η βαθιά γνώση των προβλημάτων ανά τομέα διοίκησης, καθώς και τα νέα πρόσωπα που απαρτίζουν την ομάδα μας, συνθέτουν τη δυναμική της νέας δημοτικής περιόδου.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι απόλυτα ταυτισμένος με τη Δωρίδα, δίνοντας κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο την μάχη σε όλα τα μέτωπα, για να κερδηθεί το στοίχημα της ανάπτυξης και της ευημερίας του Δήμου μας.

Επιδίωξη μας παραμένει όπως και παλαιότερα, η διατήρηση των συνεργασιών και των συναινέσεων με όλες τις παρατάξεις, για να ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη προσδοκιών της Δωρίδας.

Οι συνεργασίες είναι απαραίτητες σε μία περίοδο όπως η σημερινή, με πλήθος ενταγμένων έργων που αναμένουν την υλοποίηση τους, καθώς και σειρά ώριμων μελετών που αναμένουν προσκλήσεις χρηματοδότησης για να ενταχθούν και υλοποιηθούν.

Και μη ξεχνάμε όταν τη μάχη της ανάπτυξης τη δίνουμε όλοι μαζί, είναι σίγουρο ότι πολύ σύντομα θα μιλάμε για μια ζηλευτή Δωρίδα, που θα μας κάνει περήφανους και θα χαιρόμαστε που ζούμε σ΄ αυτή.

Θέλω να συγχαρώ όλες τις παρατάξεις για το υψηλό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού που επέδειξαν κατά τον προεκλογικό αγώνα, καθώς και τις παρατάξεις που δεν πέρασαν στο Β’ γύρο, για την αξιοπρεπή στάση που κράτησαν την τελευταία εβδομάδα.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους συνεργάτες μου, για την έμπρακτη στήριξη τους στο πρόσωπό μου και να συγχαρώ τόσο αυτούς που εκλέχθηκαν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Δωρίδος, όσο και αυτούς που έδωσαν τον αγώνα τους σε όλες τις παρατάξεις, αλλά δεν εκλέχτηκαν. 

Γιώργος Καπεντζώνης

Δήμαρχος Δωρίδος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...