Μήνυμα του Χρήστου Παΐσιου προς τους Αιτωλοακαρνάνες

bb

Οι επικείμενες εκλογές της 6ης Μαΐου είναι οι πλέον σημαντικές της μεταπολιτευτικής περιόδου.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και οι πολίτες καλούνται να προχωρήσουν σε στρατηγικές επιλογές που θα κρίνουν το μέλλον του τόπου, για τις επόμενες δεκαετίες.

Με την χώρα να έχει βυθιστεί σε μια πρωτοφανή κρίση από τα δύο (2) υπεύθυνα μεγάλα κόμματα, πολλές φορές στο Δημόσιο λόγο κυριαρχούν φωνές του λαϊκισμού, της δημαγωγίας και του παραλόγου, που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το θυμό του κόσμου καλλιεργώντας αυταπάτες, χωρίς υπεύθυνες λύσεις.
Όμως στις εκλογές αυτές δεν πρέπει να πάμε με θυμό, που είναι δίκαιος εκ μέρους όλων των Ελλήνων, γιατί θα αποτελειώσουμε τον τόπο μας. Πρέπει στις εκλογές αυτές να μην χαραμίσουμε την ψήφο μας σε κόμματα θυμού, χωρίς ρεαλιστικές λύσεις. Πρέπει να πάμε στις εκλογές με τη λογική και να ψηφίσουμε κόμματα που θα βοηθήσουν την Ελλάδα να σταθεί πάλι όρθια, κόμματα με ολοκληρωμένο πρόγραμμα και εφαρμόσιμες προτάσεις. Η Δημοκρατική Συμμαχία με πρόεδρο την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, προτάσσει δέκα πέντε (15) άμεσα και ξεκάθαρα μέτρα και απτές προτάσεις : για την χρηματοδότηση ιδιωτικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αγροτικών επιχειρήσεων, για κίνητρα για νέες επενδύσεις με επενδυτικό σχέδιο (παρόμοιο με το σχέδιο μάρσαλ), για μείωση του αριθμού των βουλευτών και των αποδοχών τους, για μείωση της χρηματοδότησης των κομμάτων, για αξιοποίηση των στρατηγικών πλεονεκτημάτων της χώρας μας στον χώρο του τουρισμού και της ναυτιλίας μας, για αξιοποίηση του φυσικού πλούτου τη χώρας μας (πετρέλαια κλπ), για ενίσχυση της εργασίας με μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και των εισφορών για επιχειρήσεις που δημιουργούν νέοι κάτω των 30 ετών, για απέλαση των παράνομων μεταναστών, για ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και παιδείας, για δουλειές για νέους ανθρώπους που θέλουν να παραμείνουν στον τόπο μας.  

Γιατί η ανάπτυξη δεν έρχεται δια μαγείας, χρειάζεται σχέδιο και τόλμη και ρήξη με το παρελθόν.

Πρέπει λοιπόν να κάνουμε μία ριζική ανατροπή στο μέχρι χθες αποτυχημένο μοντέλο ανάπτυξης και να τολμήσουμε αυτές τις καθοριστικές αλλαγές.

Πρέπει να ψηφίσουμε «θετικά» για το αύριο του τόπου.

Η απόφασή μου να σταθώ στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη δεν ήταν εύκολη. Άλλα ήταν μονόδρομος.

Η ηθική και η αξιοπρέπειά μου, οι αγώνες μου στο χώρο της παράταξης, με οδήγησαν σε τούτη την απόφαση.

Εκπτώσεις σε θέματα αρχών δεν κάνω. Δεν δείλιασα και δεν υποχώρησα ποτέ.

Σας κοιτώ στα μάτια και ζητώ στις εκλογές της 6ης Μαΐου όχι απλά την ψήφο σας, αλλά την ψήφο σας από καρδιάς, γιατί δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, ούτε πολιτικός εξ επαγγέλματος, αλλά ένας νέος πολιτικός έτοιμος να υπηρετήσω τον ευλογημένο αυτό τόπο της Αιτωλοακαρνανίας με εντιμότητα και προσήλωση στο καθήκον.

Για να αποδείξουμε ότι υπάρχουν και οι άλλοι Έλληνες, της ομόνοιας, της συνεργασίας, της εντιμότητας, της δημιουργίας και του καθήκοντος.

Για να αποδείξουμε ότι υπάρχει και άλλο νόημα της πολιτικής, αυτό της αλληλεγγύης, της διαφάνειας, της δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας και της εμπιστοσύνης.

Εμπιστευθείτε με!

Εμπιστευθείτε την Δημοκρατική Συμμαχία και τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Η Εμπιστοσύνη σας είναι η δύναμή μου για ουσιαστική προσφορά στην Αιτωλοακαρνανία.

                                                  ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠ. ΠΑΪΣΙΟΣ

                                                             ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

                                   ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...